Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sweet Dreams II

Bravo UKRAINA !!! BRAVOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!

Polecane posty

jestem patriotką, ale ci pokazali klasę, tak bym chciała by nasi nie przestawali biegać po boisku po 20 minutach i przysypiać na drugiej połowie :( Tu widzieliśmy mecz na pozór bardzo mocnej i słabej drużyny, gdzie zwycięsko wcale nie wyszedł faworyt, a ktoś, kto z góry stawiany był na przegranej pozycji BRAVO UKRAINA!!!!!!!!!!! topik ten nie ma na celu wyzywania naszej drużyny od patałachów i tym podobnych, po prostu chciałabym, żeby też mieli w sobie tyle siły :(

Ukraina pokazala naprawde klase. Do konca walczyli mimo, iz mieli przewage. Nie starali sie tylko utrzymac wyniku jak nasi:O

Gość DDDADFSSD
mecz byl niesamowity tak jak szewczenko i cala druzyna ukrainy!! BRAWOO!!!

Gość HMS...SVSS...Petard
nie lubię ukranców to takie same jak ruskie razem byli przez 60 lat wiec asymilowali się wzajemnie dzikie ludzie mało cywilizowani w dupie z nimi

Gość Nowk
to była honorowa sprawa, porażką by było przegrać na własnym stadionie gdy potop szwedzki nadchodzi piękny mecz i walka o honor oraz ogromną kasę , warto było wygrać na własnym stadionie , bravo Ukraina :) oby Nasi zechcieli ?

no Ewelka, to prawda właśnie :( chciałabym widzieć w naszych tą wolę walki ale jednej rzeczy nie mogę zrozxumieć, co to w Polsce nie ma naprawdę dobrych, sprytnych a przede wszystkim WYTRZYMAŁYCH zawodników? jeśli piłkarz przestaje biegać po 20 minutach od rozpoczęcia meczu, bo jest zmęczony, znaczy, że nie powinien być piłkarzem! dlaczego nie było też żadnej zamiany? o co chodzi, czego bał się trener? chłopoaki nie mają kondycji, sił, co oni robią całymi dniami? przecież niby trenują, a wygląda tak, jakby wiecznie imprezowali :( ja sama jestem typem imprezowiczki, więc nie oceniam, ale kurwa w mistrzostwach nie startuje, po boisku nie biegam! jak nie dam rady startowac w olimpiadzie to nie będę, więc niech i oni się na siłę nie pchają wiedząc, że nic nie mają do pokazania!

Gość Gość
Sweet Dreams II - Ale kto Ci powiedział że Szwecja jest lepsza ? Gdyby ograli Niemców, Hiszpanów, byłaby sensacja. Francja i Anglia tez nie jest w dobrej dyspozycji. Ibrahimovic to pajac i pozer.

W rankingu to Ukraina jest daleko za szwecja, a czy jest lepsza? Jak widac nie, z tym, ze Szwecja tez sie poddawac nie chciala i walczyla do konca z nadzieja na remis;)

Gość Arkadiusz .. A
sa zawodnicy tylko ze jak idioci od fizjologii wraz z trenerem zaserwowali naszym zawodnikom ciaganie gumy jak strongmenom to co sie dziwisz poprostu naszych przetrenowali i odpadli z sił po pierwszej połowie kazdy zawodnik jaki by nie był po takiej idiotycznej dawce siłowej padł by z sił

Gość Gość
EwelinaEwa ranking FIFA to wiesz:D Zobacz jakie ewenementy są przed Polską :D

Sweet Dreams II- wlasnie zwroc uwage na zmiany. Ile ich dzis bylo podczas meczu Ukrainy ze szwecja, a ile podczas naszego z Grekami. To zenujace:O Pilkarz to tez nie robot, a zmiana dobrze wplywa na gre druzyny. Czego sie bal Smuda to nie wiem:O Dla mnie ten czlowiek to porazka

Sacryficial Suicide> kto mi powiedział? no same eliminacje do Euro, na których zdobyli około, jak nie ponad 30 bramek są 17 w rankingu FIFA, za to Ukraina na 50 (którymś- nie pamiętam, chyba 54) więckurwa kto mi miał powiedzieć? :O:O:O

Gość Fauxnews
ewelinaewa ciekawe czy jutro na balkonie cycki pokazesz jak nasi wygrają :p

Sacryficial Suicide- no wiem:D dlatego napisalam, ze dzis sie okazalo kto byl tak naprawde lepszy:P Daleka w tyle od szwecji Ukraina:) To w sumie moze nam dawac ciut nadziei w jutrzejszym meczu:P Choc jak Ukraincy nie sadze bysmy zagrali.

jestem honorowa osoba:P przegram zaklad to pokaze, a co mi tam, ja sie nie mam czego wstydzic:) Tym bardziej z takiej okazji jak wygrana Polski z Rosja:D

Gość Nowk
rankingi to można sobie wsadzić w zad, to wszystko się zmienia i oto biega , polska drużyna piłkarska w 1972 w Monachium wraz z trenerem Górskim była na 72 miejscu na Świecie a wygrali III miejsce na ME w Monachium, ale to, że nasi piłkarze są przetrenowani i nie mają kondycji to jestem w stanie uwierzyć, dostali wycisk od trenerów ale zawsze mówiono, że piłkarz to jest 'nadczłowiek' , żeby wygrywać jak Justyna Kowalczyk to trzeba dać z siebie COŚ , poleżeć na boisku i się zdrzemnąć to każdy potrafi

ja tezx uwazam, ze zmiany sa potrzebne, co innego wpuścić na boisku wypoczętego piłkarza, co innego kazać ganiać jednemu bez przerwy po boisku, wiadomo, że kondycja siada, ale naprawdę nie rozumiem podejścia trenera, czyżby rezerwowi ćwiczyli na własną rękę? :O Jutro gramy mecz z Ruskimi, gdzie dowalili Czechom 4:1, Szczęsnego nie ma- czerwona kartka, a dodatkowo będzie sędziował Niemiec :( :( trochę jestem podłamana :( koleżanka stawia na 7:0 oczywiście nie dla nas :( :(

Szczesny akurat to nie problem. Tyton dal rade wiec nie mozna go od razu spychac na pozycje gorszego. Ale jesli Smuda zastosuje znow swoja taktyke pt. brak taktyki to jestemy udupieni do reszty:O Ja licze na to, ze chociaz jakas zmiana bedzie. Jednak jestem tez realistka i wiem, ze przegramy, mimo zmian i staran.

Gość Gość
Niestety Lewandowski to tez pajac.

z drugiej strony ja się temu Smudzie nie dziwie, już Leo powiedział, że Polska to kraj, gdzie się najpierw wznosi kogoś na wyżyny, a potem kopie po upadku, niestety, muszę przyznać mu racje przykład. Adam Małysz

z czystej ciekawosci spytam dlaczego Lewandowski to pajac? ja mam swoje zdanie na jego temat, ale wlasnie wole milczec dlatego pytam:D

Gość Nowk
spokojnie Ewelina trener Górski też stosował zasadę, że zwycięskiej drużyny się nie zmienia , ważne jest jak Oni są zgrani , czy potrafią się zrozumieć na boisku, jeżeli Każdy z piłkarzy będzie grał dla siebie i kopał na oślep to nic z tego nie wyjdzie, jeżeli się znajdzie trzech przyjaciół z boiska w ataku to może coś z tego wyjdzie ale teraz tak naprawdę to bardziej się obawiam, co będzie przed meczem, czy nam kibice rosyjscy mostu Poniatowskiego nie rozłupią a gdy dojdą do stadionu narodowego to może być gorąco Oni wiedzą, że siłą naszej drużyny jest Tytoń, oby tylko Tytonia nie połamali a dokładnie jego kończyn

Boże nawet ja to powiem mając spore cycki, że pokażę!!!! oby tylko nasi wygrali!!!!!!!!!!!!!!!!! :( tak się boję o ten mecz :( Ukraina dziś pokazała klasę, było 0:1 Szwecji, a Ukraina nadal grała, wręcz się obudziła, a u nas to polega już na tym by nie wpuścić więcej "szmat" :( To jest przykre :(

My jestesmy w ogole smiesznym krajem. Juz pisalam o tym wtemacie o flagach. ludzie wypisuja, ze to wstyd, obciach:O Inne kraje nie wstydza sie swojej narodowosci, tylko my polacy wiecznie tacy zakompleksieni i uwazamy za obciach przyznawania sie do bycia soba (czy. polakiem). Stad te wlasnie wznoszenie na wyzyny, a potem wylewanie pomyj:O Jak ktos jest dobry to super jestesmy dumnymi polakami:D Jak sie noga powinie to wstyd flage wywiesic:O

Gość glut w nosie
piekny mecz, powiem nawet ze najlepszy z dotychczasowych nawet niemcy z portugalia tak mi sie nie podobaly jak dzisy=iaj, wiele emocji i jak najbardziej sluszna wygrana! Marzenie, zeby Pl tak wygrala