Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

flashgordon@

komórkowe Galerianki :D

Polecane posty

slyszal z was ktos o komórkowych galeriankach to takie co naciagaja facetów na kase zeby im konto doladowac wczoraj jadac autobusem przysluchiwalem sie rozmowie 3 dziewczynom :D gadaly ze frajerzy daja im kase na konto !!!

Gość Miliana23
no i co zazdroscisz? Też im daj i po sprawie.

Gość Miliana23

Gość chotdogi
no wiesz, ale dają strzelac w swoje tzipy - strzelasz w swój telefon podczas połączenia video jak ona pokazuje tzipe. polecam

Gość Miliana23

ten motyw jest staaaary. juz z dobre 9-10 lat temu, jak dostęp do internetu nie był tak powszechny, a telefonu komórkowego nie miał każdy, to na telegazecie polsatu, nie pamietam juz na jakiej stronie, były ogłoszenia, gdzie był normalnie numer telefonu komórkowego oraz jego treść. głównie napalone chłopy sie ogłaszały, sporo gejów, ale było tez wiele ogłoszeń typu "popisze gorace sms-ki w zamian za doładowanie, ja - mokra i napalona" :-) teraz technika poszła do przodu, nie dość że telefon ma w sumie każdy, każdy ma juz z kolorowym wyświetlaczem, to większość - smartfon, więc "gorące sms-ki" zostały wyparte "gorącymi fotkami", oczywiście tez w zamian za doładowanie karty :-D

vera lynn, jak mi powiesz jak byś mi zwaliła doopą to ja Ci powiem jak bym doładował Ci konto:P

Gość chotdogi
no wiesz, ale dają strzelac w swoje tzipy - strzelasz w swój telefon podczas połączenia video jak ona pokazuje tzipe. polecam

Gość ch.j nie mistrz
Vera strasznie psioczysz na forum:-P chcesz zwrocic czyjas uwage?

Gość ch.j nie mistrz
Tak z ciekawosci pytam bo rzucasz sie w oczy ;-) Fakt zabawne ale az tak sie nie usmialem:-P