Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 k贸ry kt贸ry

kt贸ry kupi膰?

Polecane posty

Go艣膰 upapa.
wszystkie s膮 fajne:) a na kt贸ry si臋 zdecydowa膰? to zale偶y od wydtroju kuchni jak膮 masz:)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 upapa.
od wystroju*

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 k贸ry kt贸ry
meble mam ciemno brazowe, okap i lodowka srebrne wiec mysle o tym na nieniesko podswietlsnym. chyba powinny byc dobre jakosciowo?

Udost臋pnij ten post

ci臋偶ko tak doradza膰... zastan贸w si臋, kt贸ry czajnik najbardziej pasuje do wystroju Twojej kuchni? te o wi臋kszej mocy b臋d膮 szybciej grza艂y wod臋 masz jakie艣 kryteria, czy jest Ci wszystko jedno?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 k贸ry kt贸ry
*powinien byc (czajnik) dobry jako艣ciowo

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 k贸ry kt贸ry
no w sumie zeby szybko wode grzal i dlugo sluzyl. chyba ze z innej firmy bedzie lepszy?

Udost臋pnij ten post

zelmer to bardzo dobra marka, wi臋c o jako艣膰 bym si臋 nie martwi艂a :-) co do czajnik贸w pod艣wietlanych...mia艂am kiedy艣 taki i to pod艣wietlenie po jakim艣 czasie zacz臋艂o mnie dra偶ni膰, ale to tylko moja subiektywna opinia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ADFGHGH
najtanszy, bo i tak go kamien zje jak te drogie,

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pod艣wietlany
sobie odpu艣膰. kupi艂am-podzia艂a艂 nieca艂y rok,spali艂 si臋 w艂膮cznik. wymienili w ramach gwarancji-po nieca艂ym roku odklei艂a si臋 uszczelka wewn膮trz.ju偶 nie naprawili.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 k贸ry kt贸ry
to moze faktycznie nie kupie tego podswietlanego jak tak sie moze stac, wiec wybiore inny srebrny albo ktorys z tych dwoch:) w Wy jakie macie w doimu?

Udost臋pnij ten post

odradzam srebrne czajniki, strasznie si臋 nagrzewaj膮 i mo偶na si臋 oparzy膰 lepiej wybra膰 plastikowe srebrne przy lekkim dotkni臋ciu parz膮, pierwszy ma za du偶膮 moc kosztem rachunk贸w lepiej poczeka膰 minut臋 d艂u偶ej i tak zazwyczaj w tym czasie sypie si臋 kaw臋 lub herbat臋 albo szuka ulubionego kubka lub czystej 艂y偶eczki ;) zielony na drugim linku jest bardzo na czasie limonka jest w modzie rozja艣nia kuchnie i pasuje do ciemnych jak i do jasnych mebli w kuchni ja bym taki wybra艂a ale to Ty masz go mie膰, najwa偶niejsze 偶e grza艂ka jest zabudowana

Udost臋pnij ten post