Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bnmvnvncjcbxxbb

Moje zdjęcia krążą w Internecie , co mam robić ? jestem załamana :(

Polecane posty

Gość bnmvnvncjcbxxbb

Kiedyś tj 2 lata temu czesto siedziałam na czacie, panowie prosili to wysyłałam ( zadnych golych ) zwykle fotki jakie ma kazdy + 2 z wakacji... Jakis nieudacznik albo jakas laska ktora jest zazdrosna albo zlosliwa...wyslala te zdjecia alej i dalej, pewnie sie podszywal ktos pode mnie. Dzis na fotce.pl dostałam od kolezanki link do innego profilu na ktorym są moje zdjęcia. Wpisalam po nicku do Googla i znalazlam te osobe na blogu, forach etc tam tez byly moje fotki !!!!! Przejrzałam Sympatie, siedzialam tam prawie cala noc i tez znalazlam... Mam niby 19 lat i mieszkam w Bydgoszczy :O Na fotce szybko skasowali konto, ci z Sympatii nie chcą, nadal jest ,żadali ksera dowodu. Ktos mi psuje opinie i sie podszywa od dawna. ISc na policje? Potraktują mnie powaznie ?

Gość zrezygnowana 33))
jak najbardziej idź na policję

Gość nerciaaa
A moze zglos to na policje. Wykorzystywanie cudzych zdjec jest chyba karalne. Znajda osobe, ktora wrzucila te fotki. Ja bym tak zrobila niech dowcipnis zapamieta raz na zawsze.

Gość jaktooooo
Idz na policje !! Ludzie to robią bo czują sie bezkarni, bo nikt nie zgłasza takich spraw. Administrator Fotki czy Sympatii na pewno ma numery IP, zresztą Ty tez mozesz je uzyskac, robiąc to co on/ona. Napisać udać zainteresowaną/ego urodą i wyciągnać adres mailowy czy GG, wtedy w nagłowkach maila pokaze sie numer IP ;) a przy odrobinie sprytu telefon dostaniesz.

Gość LOLITKA0712
no wlasnie albo sie podszyj pod jakiegos przytojniaka tylko powoli wypytuj o wwszystko.. albo idz na policje..

Gość natasza 23
Koszmar :o

Gość donna mamma
to i tak musisz złozyć pozew cywilny!!!! za darmo nikt tego nie zrobi, policja powie,ze to nie jest ścigane z urzedu i dziękuje dobranoc :o oni to olewają takie sprawy strasznie i dlatego to się szerzy ;/ znam to z autopsji :o

Gość kakak
miałam to samo, tylko ze z numerem tel, wiekszosc kolesi miało moj nr, dosłownie wymieniali sie nim... Zmieniłam nr , usunełam gg, poczte i jakos zyje..

Jeżeli ktoś cię o to zapyta, powiedz że to nie twoje zdjęcia. Wszystkiemu zaprzeczaj. CIA działa tak od 60 lat.

Gość sdfgfbhgdffgb
dlatego nie wysylam zadnych zdjec a na FB mam tylko jedno male profilowe na ktorym widac mnie z daleka

Ja też wysłałam zwykłe zdjęcia kilku osobom z kafeterii, około 7 nickom :) i po pewnym czasie taki jeden zarzucił mi że wysyłam cudze fotki bo te moje widział na jakimś forum motoryzacyjnym :D nie kłóciłam się z idiotą, który teraz ma mnie za oszustkę, ale fotek już nikomu nie wyślę, bo nie wysyłałam byle komu tylko osobom z którymi pisalam dłuższy czas i to, że te zdjęcia były gdzieś w necie świadczy o tym, że ktoś kto pisze ze mna po koleżeńsku wstawił moje fotki na neta :o Przykro mi sie zrobiło z tego powodu :(

Gość gość
Mogę wiedzieć jak zrobiłaś to, że na fotce usunęli to konto?

Gość gość
idz, nie czekaj. ja akurat bylam z inna sprawa ale policjant powiedzial,ze jak tylko znajde jakies zdjecia w sieci mam od razu przyjsc,za cos takiego scigaja i dobrze,nie popuszczaj

Gość gość
Przymniało mi się coś. Kiedyś za młodych lat często czatowałam na mircu. Oczywiście z osobami, z którymi się zakolegowałam wymieniałam zdjęcia. Gadam z nowo poznanym gościem, który po krótkiej rozmowie od razu z foto wyskoczył. Otwieram, a tam zdjęcie mojego kumpla, z którym gadałam od dłuższego czasu. To były czasy kiedy internet był bardzo drogi i korzystało się z kawiarenek internetowych. Kolega zapomniał dyskietki z kawiarenki i na jego zdjęcie gostek laski łowił. Trzeba przyznać, że przystojniak z niego był. Nawet teraz, gdy ma prawie 50 lat nie jedna by się skusiła, w tym ja;), gdybyśmy w międzyczasie oboje się nie zaobrączkowali.