Gość sldjkfhnvb v Napisano Czerwiec 12, 2012 a potem zjesc 2 posilki i schudnac , nie jedzac nic juz po 18 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sldjkfhnvb v Napisano Czerwiec 12, 2012 a ja wstaje ok 5.30 i jem caly dzien :( płakac mi sie chce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sekonda Napisano Czerwiec 12, 2012 Tak się nie da :P Ja właśnie wstałam, koło 16-17 zjem obiad, a potem już nic. I jakoś nie chudnę :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sldjkfhnvb v Napisano Czerwiec 12, 2012 sorki, wstaje o 4.30 zle napisalam moja znajoma tak robi i chudnie ale ona siedzi caly dzien w domu , idzien spac o polnocy i spi do poludnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sldjkfhnvb v Napisano Czerwiec 12, 2012 1 posilek i nie chudniesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kalina82 0 Napisano Czerwiec 12, 2012 Jedząc jeden posiłek nie chudnie bo organizm wie ze nie dostarczy mu juz więcęj energii i nauczył się magazynować kalorie. Lepiej jakbyś jadła częściej ale mniejsze porcje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach