Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OCM

Oczyszczanie skóry olejami OCM (Oil Cleansing Method)

Polecane posty

Gość OCM
I do tego w prosty i tani sposób :) Po co wyrzucać pieniądze na drogie kremy jak natura nam daje to co najlepsze. ehhh :)

Gość maleńka :(
U mnie coraz lepiej, narazie mieszam rycynę z olejem z pestek winogron. Jak skończy mi się ta mieszanka, to wypróbuję połączenie z innnym olejem

Gość BHBHBHBHBHBHBHB
No właśnie... O tej metodzie wyczytałam w innym wątku, a że byłam już zdesperowana i załamana wyglądem mojej twarzy, bez zastanowienia postanowiłam ją wypróbować. Dzisiaj mija 3 dzień, od kiedy zaczęłam stosować OCM i muszę stwierdzić, że jest super. Cera nabrała zdrowego kolorytu, a pryszcze powoli znikają.

Gość elle_ 80
JA też stosuję, ale ja wcześniej zmywam twarz wodą bo inaczej nie czułabym się umyta. Stosuję od miesiąca i jestem zachwcona efektami,

Gość s,mnjbnj
a co to >//?

Dla osób, które nie spotkały się jeszcze z OMO polecam zajrzenie na moją stronkę. Efekty rzeczywiście są zdumiewające! Wszystko to co pisały poprzedniczki się zgadza. Poza tym nadaje się do skóry suchej-jupi nie schodzi mi skóra z nosa, wrażliwej, a nawet tej tłustej-reguluje produkcje sebum.Polecam