Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monikaaaaaaaaaaaaaa

Czy to możliwe żeby facet

Polecane posty

Gość Monikaaaaaaaaaaaaaa

zniechęcił sie ambitnym kierunkiem studiów dziewczyny? Bo podobno faceci nie lubią zbyt inteligentnych lub sie ich boja

Gość co to za kier
kierunek?

Gość Monikaaaaaaaaaaaaaa
np jesli dziewczyna studiuje prawo , medycyne itd?

Gość mamamiaaaa
prawdziwi mezczyzni lubia ambitne kobiety. kropka.

Gość Monikaaaaaaaaaaaaaa
prawo. Dla mnie nie jest to az taki ciezki kierunek ,ale z tego co słysze za taki uchodzi bo jak komus mówie ,ze studiuje prawo to jest pd razu ,, ooo rany"

Gość Monikaaaaaaaaaaaaaa
Niby tak . ale jesli to jest tylko kochanek i zwiazek jest niezobowiązujący? to taka dziewczyna nie bedzie mu sie wydawała ,, za mądra"?

chociaż z drugiej strony u mnie na uniwerku (10 lat temu to było) ludzie z prawa mieli fatalną opinię. Może odstraszyło go to, że założył, ze ty też jesteś nadęta jak 90% studentów prawa?

Gość Monikaaaaaaaaaaaaaa
Jeszcze mu nie powiedziałam ,ze studiuje prawo ,ale sie spytał w sms-ie co studiuje . Wiec nie wiem czy skłamać czy powiedziec prawde.. Mieszkamy w innych miastach wiec sie by nie wydało a juz kiedyś tak sie zdarzyło ,że powiedziałam facetowi co studiuje i przestał sie odzywać. Dziwne ,ale prawdziwe

Gość Monikaaaaaaaaaaaaaa
Bo to prawda ,ze poza wyjatkami ( jak ja np :P ) ludzie z prawa to sztywniacy niestety Moze nie wszyscy ,ale 90%

Gość Monikaaaaaaaaaaaaaa
po to żeby sie nie zraził do mnie.. poza tym on nie szuka nikogo na poważnie wiec może sobie pomyslec ,ze skoro jestem na poważnym kierunku to i sama traktuje wszystko poważnie ,albo ,ze jestem za madra na kochanke itd

To, że studiujesz prawo, nie znaczy od razu, że Jesteś gejzerem intelektu. Co zresztą potwierdza ten temat. Prawo, to zwykłe 3 razy z, zakuć, zdać, zapomnieć.

Gość Monikaaaaaaaaaaaaaa
Wiem o tym ,ale roznie ludzie moga pomyslec o studentach prawa

Gość Monikaaaaaaaaaaaaaa
tak naprawde to nie sa moze łatwe studia ,ale bez przesady ,ze takie ciezkie za jakie uchodza a niektorzy mysla ,ze na prawie trzeba sie tylko uczyc i nie ma na nic czasu ,a to bzdura

Gość Monikaaaaaaaaaaaaaa
up

Gość Monikaaaaaaaaaaaaaa
Powiem mu ,ze studiuje dziennikarstwo . a jak sie nawet jakoś wyda to zawsze moge powiedzieć ,ze dziennikarstwo to mój 2 kierunek czy coś w tym stylu , ale watpie żeby sie dowiedział

Gość Musztarda ma rację, nie mówi o
Twojej mądrości Twój kierunek studiów, a to co po nim osiągniesz. Jeśli po prawie i aplikacji, będziesz świetną Panią adwokat to pogadamy

Gość Musztarda ma rację, nie mówi o
A studiujesz na uniwerku jakimś ? Dziennie czy zaocznie ? Na jakie oceny zdajesz ?

Gość Monikaaaaaaaaaaaaaa
na uniwerku. oceny mam srednie

Gość Monikaaaaaaaaaaaaaa
dziennie . powiedziec prawde czy nie?

No co to za świat, żeby się wstydzić że się coś studiuje. Puknij się w łeb autorko, wstydzisz się czegoś? Po co kłamać? Jakby jakiś facet mnie spławił po tym jakby dowiedział się, co studiuje, to tylko bym się cieszyła, że tak szybko się sam prze-selekcjonował.

Gość Monikaaaaaaaaaaaaaa
No niby tak ,ale faceci bywają dziwni ;)

12:35 [zgłoś do usunięcia] Monikaaaaaaaaaaaaaa dziennie . powiedziec prawde czy nie? Możesz powiedzieć, spoko. I tak Ci nie uwierzy. Biorąc pod uwagę to co piszesz, to studiujesz co najwyżej katalogo Avon albo Oriflame.

Gość Monikaaaaaaaaaaaaaa
musztarda a ty co taka cieta? na studiach radze sobie niezle wiec sie nie wymadrzaj a to ,ze załozylam taki temat wlasnie nie swiadczy o moim braku inteligencji a wrecz przeciwnie

Gość Monikaaaaaaaaaaaaaa
a to ,ze faceci nie lubia madrych kobiet , oczytanych itd to niestety prawda lepiej przy nich czasem udawać słodka idiotke

13:00 [zgłoś do usunięcia] Monikaaaaaaaaaaaaaa musztarda a ty co taka cieta? na studiach radze sobie niezle wiec sie nie wymadrzaj a to ,ze załozylam taki temat wlasnie nie swiadczy o moim braku inteligencji a wrecz przeciwnie 13:02 [zgłoś do usunięcia] Monikaaaaaaaaaaaaaa a to ,ze faceci nie lubia madrych kobiet , oczytanych itd to niestety prawda lepiej przy nich czasem udawać słodka idiotke A kto Ci takich bajek naopowiadał, że faceci nie lubią mądrych kobiet, oczytanych kobiet? Cosmo?

to współczuje Ci autorko facetow, ktorym mialas (nie)przyjemnosc poznac w swoim zyciu, skoro uwazasz, ze wola glupie, niby-slodkie-raczej-mdle nieporadne idiotki.