Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patuulek

Starania 2012 Wspierajmy Sie .

Polecane posty

Gość patuulek

Witam i zapraszam do pisania tutaj kobiety które staraja sie o malenstwo . Poznajmy sie w grupie bedzie nam raźniej i mozemy sie wspierac nawzajem ...

Gość dołączam
3 cykl a ty

Gość patuulek
uuu :) my sie staramy juz ponad rok lecz niestety nic nadal ...

Gość patuulek
jestesmy jeszcze przed badaniami . nasz lekarz uwaza ze rok to jeszcze nie duzo lecz dla nas to cała wieczność . a jak u ciebie jest ?

Gość patuulek
w nocy obudziłam się, bo wydawało mi się, że ktoś puka do drzwi. otworzyłam oczy i zobaczyłam swojego faceta klęczącego nade mną ze sztywnym penisem w dłoni i pukającego mnie tym sztywnym członkiem w czoło. zapytałam, co on robi, a on odpowiedział spokojnie, że tak tylko się bawi. a najgorsze jest to, że przyznał się do tego, iż robi to prawie każdej nocy i w ogóle zdziwiło go to, że się dopiero teraz zorientowałam :(

Gość pełna-nadziei
Witam. Staramy się z partnerem o maleństwo. Tak intensywne starania trwają od Listopada 2011r. Mam 22 lata. Z moim partnerem jestem już 8 lat. Szukamy przyczyny, która powoduje, że nie możemy mieć maleństwa. Z lekarką mamy podejrzenia, że może to być choroba tarczycy. Życzę dużo siły i wytrwałości :)

Gość patuulek
jak ktoś nie ma nic ciekawego do powiedzenia to niehc sie nie wypowiada przynajmiej na tym forum ... oi to bardzo dlugo my w sumie podobnie czasowo wsie staramy ale nie mozemy nic samii niestety zmienic trzeba czekac i konsultowac sie z lekarzami i robic badania. Ale najwazniejsze ze jest juz jakies podejrzenia...

Gość pełna-nadziei
Samą wizytę do edno mam na 13 Września to dużo czasu jeszcze. Myślę iść juz teraz prywatnie. Czasami mam już dość i chce się poddać, ale motywacją jest maleństwo, którego tak bardzo pragniemy.

Gość camerun
Nie jestem w stanie udzielić wiążącej i jednoznacznej odpowiedzi, gdyż nie leży to w moich kompetencjach.jednocześnie coraz bardziej niepokoi europejski kryzys zadłużenia i perspektywa niewypłacalności Stanów Zjednoczonych, jeśli kłócący się politycy nie dojdą na czas do porozumienia w sprawie redukcji deficytu. Uważam jednak, iż dalsza dyskusja w badanym aspekcie może wzbudzić szalone kontrowersje.

Gość patuulek
tak dokładnie maleństwo to jest najlepsza motywacja :)

Gość lopae
to się trzeba ruchać, anie pierrdolić na kafe 🖐️