Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurde no jasna cholera

Pralka się zepsuła!

Polecane posty

Oczywiście po gwarancji a jakże. Lepiej wezwać autoryzowany serwis czy Pan Mietek, który naprawia pralki od 30 lat też będzie umiał naprawić to nowoczesne gówno?

Gość niuda
a co się konkretnie stało? Bo czasem to drobiazg a serwis dowali że hoho.

Gość lolabajka
Do pralnie to nie warto po gwarancji wzywać...i serwis i pan mietek bedą robić 3 razy i skazują pó wartości pralki. A co sie dzieje?

Gość lolabajka
sprawdź odpływ, czy rurka nie jest zapchana. ja tak miałam - nie odprowadzała wody a że mamy dużego psa w domu to siłą rzeczy wszedzie jest siers...

Pralka zaczęła buczeć(mąż zerknął i mówi, ze może pompa) i nie chce się otworzyć za boga ojca.

Oby Mężowi się udało naprawić(jutro dpiero bo w pracy) bo chyba mnie trafi jak będę musiała wydawać kasę na nową.

Gość opłaca się nową
jak mi wody nie odprowadzało tez buczała i też rura wylotu była zapchana. Nie otwiera się bo woda jest. Zresetuj, odczekaj i się otworzy

Gość Władysław 1948
jak pralka nie działa to spadaj do kuchni :classic_cool:🖐️

Gość niuda
a filtry czyste? czasem taki nieprzeczyszczony filtr może narobić dużo zamieszania.

Kochane moje Wy jesteście lepsze niż Mietek i serwis. Jutro sprawdzę Wasze pomysły ale to trzyma się kupy:) A do kuchni nie chcę iść bo tam właśnie stoi pralka:)

opłaca się nową-> jakby Ci ciężko w życiu było to masz fach w ręku:) Ta diagnoza pasuje idealnie i och jakby cudnie było jakby była prawdziwa.

moja jak sie zepsula to nie chiala wirowac, ale kolega wyjal i wyczyscil filtr (byl zapchany jakims mokrym papierem) i od tamtej pory dziala

Gość dodpodp
Z pralkami i awarią to jest: - pierwsza wizyta facet nie wie co jest, cos tam dłubie coś wykręci - 100 -druga przywiezie tą niby "nową część" - z włożeniem 360 -trzecia - costam jednak ciepło i trzeba dokręcic..."duzo nie wezmę" - 100 RAZEM: 560 zł...za stara pralkę