Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość super :/

oszukali mnie!

Polecane posty

staram się nie przeżywać tylko moja kotka jest chora i potrzebuję 500zł na badania. i miałam zrobić te badania po wypłacie a wypłaty nie dostanę. i w ogóle miesiąc pracowałam i g..wno za to dostane. wiem, ze trzeba było się z tym liczyc bez umowy. ale pomyślałam, że może po prostu nie chcą płacić za mnie jakiś tam podatków itp. wiec bez umowy, ale ze zaplaca... w ogóle spoko ludzie się wydawali i miałam lekkie obawy... ale stwierdziłam, ze trzeba zaryzykować, bo poewnie zapłacą a ja niepotrzebnie panikuję. zaraz jakiejś nerwicy dostanę, co 5 min sprawdzam pocztę i konto... :/

na pewno nie odpuszcze, tu chodzi o zdrowie i zycie mojej kotki! bez tej wyplaty nie dam rady zrobic tych badan :/ wiec bede z nimi walczyc i latwo sie nie poddam. jutro do nich dzwonie, jak nie beda odbierac to jade tam, jak to nie pomoze to jade znowu tylko z facetem, a jak nie to pip. a moj facet ma 2m wzrostu, zbudowany jest dobrze to moze wrazenie na nich zrobi.

Gość mmLena07
"ontroli tez sie nie nasyła od tak. Jakies podstawy trzeba miec." - to byś się zdziwił jakie to proste