Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość justynanooo

brązowy śluz

Polecane posty

Gość justynanooo

Witam , mam 19 lat, współżyłam ze swoim chłopakiem 1.06 , tak, wiem stosunek przerywany to żadna metoda antykoncepcji ... Nie skończył we mnie , ale możliwe że ta pierwsza substancja ,a podobno sa w niej plemniki mogła się do mnie dostać . Mam cykle 34 dniowe , ostatnią miesiączkę miałam 23.05 , nie były to bowiem dni płodne, jednak jakby nie patrzec każdy dzień może być płodnym zwłaszcza w moim wieku, gdzie wszystko się jeszcze reguluje . Miesiączke powinnam dostać teraz 25 czerwca ... Od stosunku mineły dokładnie 12 dni , chciałam zrobić rano test, ale stwierdziłam ze poczekam do czwartku .. Wczoraj na wkładce pojawił się brązowy śluz , nie bylo w nim zadnej krwi ,ale że tak powiem był to jednorazowy ' wylew ' , potem zmienilam wkladkę i już nie było. Czytałam że może być to oznaka zagniezdzenia się .. Co o tym myślicie ?

Gość justynanooo
no prosze Was ...

Gość Zunna
Tak, mozesz byc w ciazy a to moze byc objaw zagniezdzenia, akurat by sie zgadzalo. Ale tez nie musisz - ja nie mialam krwawienia implantacyjnego.

Gość justynanooo
w takim razie mogę zrobić test po 12 dniach od stosunku , jesli ten brazowy śluz oznaczał zagniezdzenie ?

Gość justynanooo
NIedawno znowu leciał ren śluz, w dodatku boli mnie podbrzusze ... Nawet jeśli jestem w ciąży to nie chce stracić tego dziecka . Zanim przyjmnie mnie ginekolog, bede musiała czekac z 2 tygodnie , może powinnam brac jakieś tabletki, ale są jakieś bez recepty ?

Gość bialamasajka
To może też być plamienie owulacyjne...jak uskuteczniacie stosunek przerywany, to chociaż określaj sobie fazy cyklu. Będziesz wiedziała czy jest możliwość zapłodnienia czy nie. To nie jest takie trudne. Możesz też sobie kupić testy albo mikroskop owulacyjny.