Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdalena456789

Co robić w tej sytuacji ?

Polecane posty

Gość magdalena456789

Jestem kompletnie niedoświadczona w sprawach seksu (mam 25lat) więc prosze o poradzenie mi czegoś... czy jeśli facet np. dochodzi we mnie to czy ja moge nadal się z nim kochać czy powinnam przerwać ? Bo niedawno usłyszałam jak mój kolega opowiada drugiemu że jego dziewczyna jest świetna w łóżku bo jak on w niej konczy to ona dopiero zaczyna zabawe i on zaraz potem ma drugi orgazm i czuje się tak jakby miał zemdleć z rozkoszy, czy to w ogóle możliwe ?? Ja myślałam że jak facet doszedł to musi minąć trochę czasu żeby mógł znowu. Ja zawsze przerywam wtedy seks i daje mu odetchnąć. Ech guzik wiem o seksie :o

Gość mateusz.koolas@wp.pl
Madziu, po co się doradzać tutaj. Zaraza będziesz miała ful zboków co będą chcieli Cię nauczyć. Czyż nie przyjemnie jest uczyć się razem z partnerem? Poznawać i odkrywać swoje ciała?

Gość jaaa tak
ja też przerywam bo mojemu facetowi już opada i nic nie mówi że chce jesczcze.Chyba zależy od męskich potrzeb.

Gość magdalena456789
ale ja się obawiam że jestem beznadziejna w łózku, teraz poznałam faceta którego ubóstwiam i chce być dla niego najlepsza a nie wiem takich podstawowych rzeczy, niech mi tylko ktoś powie czy to u mężczyzny możliwe że może dojść dwa razy pod rząd od razu ?

Gość hiena,699
jak laska jest dobra w te klocki to facet może , sama pamiętam taka ślicznotkę z która mogłem to zrobić i trzy razy. z moją obecna robie raz i przerywamy, wszystko zalezy od laski

Gość magdalena456789
hiena, samA pamiętasz ? :)

Zależy co masz na myśli. Jeżeli chodzi Tobie o orgazm u niego i za chwilę ponowny to tak. Zazwyczaj jest tak że żeby dojść do tego 2 orgazmu to jest potrzeba odczekania. U mnie często jest tak że trysnę i dalej mogę się kochać.

facet może dalej jak doszedł. Lecz może mu to sprawic problem jego bedzie tracil szczywność i bedzie mial inne odczucia. Poeksperymentuj

Gość magdalena456789
mateusz.koolas@wp.pl hmm czyli że tak zapytam nie opada Ci ? Myślałam że jak mężczyzna ma orgazm to automatycznie mu opada i nie może dalej, jak to jest ?? Ostanio mój mężczyzna czułam że doszedł i nawet nie przerwał tylko robił to dalej i dlatego mnie to zdziwilo bo mój poprzedni facet zawsze jak skonczył to przerywał

jest zmięczenie materiału coś w stylu lekiego bólu i opadanie lecz jazda dalej zatrzymuje opadanie nie wiem jak ci to wytlumaczyć. Jest duży dyskomfort

Jest tak jak mówisz. To prawda, że po orgaźmie można dalej się kochać. To zależy od chemii jaka jest między Wami. Ja kiedyś miałem laskę że nie podniecała mnie. Była rozebrana a i jej bzyknąć nie mogłem. Myślałem że coś ze mną nie tak, ale okazało się że między nami nie było tej chemii.

Gość magdalena456789
dzieki za odpowiedz coś już wiem :)

Gość jaaa tak
najlepiej go zapytaj czy masz kontynuować czy nie :)

Madziu, pamiętaj tylko że po orgaźmie żołędź jest wrażliwy to tak jak łechtaczę byś miała dotknąć palcem zaraz po orgaźmie.

jest to indywidualna cecha. Są faceci że mają erekcję po wytrysku i mogą nie wyjmować by dojść drugi raz. Żołędz jest wrażliwa na dotyk po wytrysku, ale jak penis jest w pochwie to nie drażni.