Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ggość

Każdy kogoś ma

Polecane posty

Stoję sobie na balkonie, piję drugą dzisiaj kawę, palę kolejnego papierosa i widzę te ucieszone mordy przechodzące po ulicy za rękę...wszędzie pary, a ja ciągle sama.

Gość crawling king snake
nie każda potwora znajdzie swego amatora :classic_cool:

Gość sama 22 latka
Ja też ciagle sama i mam już 22 lata

Włączyłam sobie Marsz Pogrzebowy Chopina i popłakałam się na balkonie. Możecie mi pogratulować.

Gość sama 22 latka
Ja akurat jestem całkiem atrakcyjna, ale nieśmiała, małomówna i zamknięta w sobie :( i nie potrafię tego zmienić

Gość sama 22 latka
nie :( mam za sobą tylko kilka przelotnych znajomości, niestety żadnej nie umiałam utrzymac na dłuższy czas... wszystko rozpadało się przeze mnie

Gość maniaczka kawalkow
Kazdy kogos ma? Jeden ma za duzo, drugi ma za malo! Nie wszystkim od natury to samo sie dostalo!;D A tak serio to nie ma co sie lamac i patrzec na innych! 3/4 z tych zwiazkow i tak sie rozpadnie.

Ja także. Jeżeli już to przelotne znajomości co związkiem chyba nazwać nie można. Raz zapowiadała się dobra znajomość, ale rozpieprzyłam wszystko na części pierwsze.

Gość sama 22 latka
Ja niedawno kogoś poznałam i jemu tez zalezało, ale jak zwykle zaczęłam psuć wszystko :( na szczęście w porę się opamiętałam i teraz próbuję to jakoś naprawić, czas pokaze czy się uda... Fam Fatall ile masz lat?

Jestem w podobnym wieku co Ty ;) Najdłuższa "bliższa" znajomość z chłopakiem trwała u mnie 2 miesiące. Ale tylko dlatego, że był to "związek" na odległość. Ja tutaj on zagranicą. I to ja go rzuciłam.

Gość sama 22 latka
Ja chetnie z Toba pogadam, ale teraz akurat nie moge, bo musze wyjsc z domu i sie zbieram :( ale nie znikaj z tego topiku, bede tu zagladać :)

Gość Smutek, żal
pociesz Was, ja mam prawie 25 lat i tez sama jak palec. U mnie konczy sie na 1 randce:P. Niedawno zakonczylam znajomosc z żonatym facetem, która wykonczyła mnie psychicznie. i kto tu przegał życie