Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ta co wszystko przeżywa

siedział mi kot w spacerówce prać tapicerkę czy nie ?

Polecane posty

hej :) byłam u sąsiadki dosłownie 30 min mieszkamy na wsi więc koty mieszkają w stodole w oborze... i wszędzie się szlajają.. ;/ i ten nieszczęsny kot postanowił że prześpi się naszej spacerówce :( i oczywiście chcę już ją prać... a mąż mówi że przesadzam że jeszcze ze 2 msc będzie mama dotykała koty itp. córka w tej chwili ma 10.5 msc i ni ewiem czy ją prać czy nie ? wytarłam ścierką tylko tą sierść co troche ja zostawił ten okropny kot ;/ proszę pomażcie nawet jak wydaje wam sie że to głupi problem

Gość do caskks
Jako mama dwojki (syn niespelna 3 lata, corka 8 miesiecy) powiem tak: przesadzasz i to zdrowo :)

Gość Antymikrob
Wypierz, wygotuj, potrzymaj nad parą, zdezynfekuj spirtusem i wodą utlenioną, dodatkowo przepłucz w szałwii - czynność powtórz co najmniej 13 razy.

Gość WYMIEN WOZEK
GLUPIA KORWO

Gość TETETEGGG
Ja bym wyprała, a brudasy by nie prały. Brzydzę się kotów. i nie posadziła bym dzidzi w wózku po zwierzęciu, które tyłka nie wyciera:) ciągle się liże i nie jeden ma w sobie robale.

Gość mama 8 miesięcznej dziewczynki
ja bym uprała. Kot domowy to jeszcze, jeszcze ale taki wsiowy? no nie wiem...

Gość do caskks
Antymikrob "Wypierz, wygotuj, potrzymaj nad parą, zdezynfekuj spirtusem i wodą utlenioną, dodatkowo przepłucz w szałwii - czynność powtórz co najmniej 13 razy." :D:D:D

Gość TETETEGGG
Psy za to uwielbiam i moj pies spi z nami w lozku, je z nami z talerza i po kazdym posilku wylizuje calej rodzinie buzie. To taka nasza mala rodzinna tradycja.

i on przecież myszy łapie... ja osobiście kotów się brzydzę chociaż kiedyś je całowałam nosiłam bleeee i nic mi nie jest... oprócz tego że miałam toksoplazmozę ale faktycznie dam sobie spokój z praniem już trochę ochłonęłam :)

Gość do TETETEGGG
Brudasem to sama jestes i to obrzydliwym...a fuj...co za babsko oblesne :o

Gość pojLDKASCB
ja mam koty i córka od małego z nimi obcuje - nieraz zdarzyło się, że któryś wskoczył do niej do łóżeczka albo wózka i nie cudowałam. Ale to moje, czyste, zadbane koty a nie wiem jak jest z takim nieznajomym delikwentem...