Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość D.mwg

szczuple-co dzisiaj jadlyscie?

Polecane posty

Śniadanie, obiad, dwa wafelki w czekoladzie i chrupki -też w czekoladzie. Aha-jeszcze garśc orzeszków arachidowych.

Gość D.mwg
Jak utrzymujecie figure

Gość rano drożdżówkę
potem koktajl truskawkowy, jabłko teraz kalarepę

Gość hjhjk
niezle

jogurt naturalny z kawałkami jabłka potem piers grilowana z cukinia i pieczone ziemniaki, teraz czekam na sałatkę grecka a na kolacje koktajl warzywny

paczke delicji, pol paczki ptasiego mleczka waniliowego, 2kanapki, kaszke bobovita i jogurt z muesli swiezym ananasem, melonem, truskawkami i borowkami;)

jest taka dieta cud. Podzielę się z Wami. każde piwo schłodzone do 4*C wymaga energii ok 500 kalorii aby się podgrzało do tych 36.6. Wypicie 4 dobrze schłodzonych piw pochłonie blisko 2000 kalorii, bez wysiłku wyrzeczeń, rowerków i innych takich :D

Trochę cwiczę, ale u mnie to głównie kwestia genów. Nie wiem czy to ma większy wpływ na figurę, ale ostatni posiłek jem najpóźniej o 19-tej. Nie lubię nażerac się na noc.

Gość Lifantylia
Zupke w proszku ogorkową, dwie kromki chleba razowego, jogurt activia, pączek i dwie czekoladki

kubek herbaty lemon- ginger kanapka z serem żółtym zypka vifon :D ( obiad dopiero za godzine ) orzechy pistacjowe butelka wody mineralnej gazowanej ciastka maślane...

Gość D.mwg
Jem mniej od was a mam 70 Kg:o za co?!

D.mwg moze jesz mniej ale czy patrzysz na ilosć tłuszczy i cukrów ? jesz o stałych porach ? ruch też nie szkodzi zdrowiu

ja jestem głodna co 2-3 godziny :O a teraz własnie zjadlam pomidorową i bułkę - pilke :D ale czuję nadal niedosyt :O

a ja myślę, że to kwestia genow albo metabolizmu... codzienna kupka albo dwie i od razu lżej na ciele i duchu :D

Gość D.mwg
Ja jadlam dzisiaj-2 bulki z salata,2 kawy,miseczke gotowanej kapusty,goracy kubek,pol szkl truskawek,

Gość dfwfrw3re
oj dwa dnia, sniadanie, slodycze a na wieczor piwsko cola i chipsy (mecz)

Gość przepisz zadania
Rano dwie skibki ciemnego chleba z ziarnami z bialym serkiem i ogorkiem. W szkole ptysia, bo rozdawali, kilka truskawek, trzy morele. W domu na obiad zupe warzywna, teraz pije sok pomaranczowy i jem ananasa. :)

Gość dfwfrw3re
aa ja sie anzeram na noc i mam swietna figure o kotra w ogole nie dbam i jestem juz dorbze po 30:)

Gość trele morele30
pani czkawka, mam to samo, co 2 godziny jestem glodna. Smiesza mnie te diety ktore niby narzucaja taki rezim ze co 3 godziny trzeba zjesc posilek. Sa osoby dla ktorych to za czesto a ja do cholery co 2 godziny MUSZE cos zjesc. I nie jest to male jabluszko...