Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ada2121

jak się samej zaspokoić

Polecane posty

mam pytani takie jak jest w temacie jak moge sie samej zaspokoic, nie posiadam wibratora.

Gość Co dwie główki to nie jedna.
Dużo jest rzeczy penisopodobnych. Marchewka, ogórek, ale do tego może lepiej prezerwatywę założyć. A poza tym świeczki, różne opakowania po pachnidłach, opakowanie do chowania szczoteczki do zębów na wyjazdy, pudełka po kapsułkach. Jak się chce to się znajdzie coś z zaokrągloną końcówką.

Gość bo to nie ten co ma byc
Nie trzeba kochana nawet nic wkladac :D Ja robie to czesto prysznicem......kieruje strumien wody w lecztaczke, i leci sobie tak powoli ta woda, a ja sie koncentruje na kazdym odczuciu. Napinam tez czesrio miesnie posladkow, wypychajac wzgorek lonowy do gory, tak zeby jeszcze lpeiej czuc strumien wody........do tego kilka zbereznych mysli i po mnie :D

Gość kieliszek czerwonego wina
pomyśl o NIM tylko tyle aż tyle

Gość vikiiiiiii
ja najpierw biore prysznic depiluje cala c*pke oliwkuje siadam nago na fotel rozkladam nogi bardzo szeroko i zaczynam piescic sutki i schodze coraz nizejpieszcze lechtaczke palcami a po tem jezdze po lechtacze wibratorem az dojde do pochwy wkladam wibrator coly do c*pki a palcami pieszcze c*pke a dostane orgazm jest to cudowne uczucie.

Gość Kasia 40 lat

i ja tak robie ale nie zapominam o drugiej dziurce,wtedy jest odlot,teraz to robie...

Gość Kasia 40 lat

i ja tak robie ale nie zapominam o drugiej dziurce,wtedy jest odlot,teraz to robie...

na zakonczenie mam butelke karbowana plastikowa po jakims napoju 8 cm srednicy,napelniam cie pla woda i na maxa,super jest!

Gość dziki46@tlen.pl

A może któraś chce mojego ...ka też chetnie wylize uwiel iam robić minetke