UjaranaNim 0 Napisano Czerwiec 12, 2012 Wiem że było mnóstwo tematów podobnych do mojego więc przepraszam za zaśmiecanie. otóż od razu powiem że okres mam bardzo nieregularny (ostatnim miesiącem miałam 2 razy) z chłopakiem kochałam się tylko chwile bez zabezpieczenia w 5-6 dni po okresie. miałam dni nie płodne nie kończył we mnie ale mimo wszystko się boję. wiele czytałam na ten temat i prawdopodobieństwo ciąży jest znikome, jednak czy któraś z was była w podobnej sytuacji i okazało się że np jednak jest w ciąży?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jaa_aaJ Napisano Czerwiec 12, 2012 5-6 dni po okresie, to mogą być już dni płodne, w zależnosci od tego, jak długie masz cykle i ile trwa okres Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
UjaranaNim 0 Napisano Czerwiec 12, 2012 okres mam po 5-7 dni cykl trwa na serio róznie ostatnio miałam na przerwie majowaj a później 28 maja.. teraz nie wiem kompletnie kiedy moge miec.. plus dodam że chłopak był we mnie tylko chwilę. 2 minuty moze nie.. chcieliśmy "uczcić" dzien sexu a że nei mielismy zabezpieczeń to nie poszaleliśmy.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość roxi93123123 Napisano Czerwiec 12, 2012 skoro masz tak nieregularne cykle, nie mów z pewnością, że miałaś "dni niepłodne". Ale sądzę, że nie masz się czym martwić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
UjaranaNim 0 Napisano Czerwiec 12, 2012 po prostu patrząc po różnego rodzaju tabelach to nawet w cyklach trwających po 24 dni 6 dzień nie jest płodny.. ale dzięki za uspokojenie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jaa_aaJ Napisano Czerwiec 12, 2012 Jeśli miałaś na przerwie majowej, to wnioskuje, że ok 1-2 maja? A póżniej 28 mają, a więc to by wynikało, że cykl był jakiś 26 dniowy... W takim wypadku dni płodne przypadały by od ok 8-9 dnia cyklu, a więc już jakieś 2-3 dni po okresie... Jeśli masz nieregularne cykle to ciezko stwierdzic kiedy masz dni plodne i nieplodne, jednak w przypadku tak krtokich cykli to tych dni nieplodnych po okresie jest bardzo malo, a czasem juz ostatnie dni okresu moga byc plodne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
UjaranaNim 0 Napisano Czerwiec 12, 2012 ale nie zapominajmy że stosunek 1) był bardzo krótki 2) chłopak nie konczył we mnie.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jaa_aaJ Napisano Czerwiec 12, 2012 Dlugosc stosunku nie ma nic do rzeczy, jesli nie konczyl w Tobie, to ok, ale stosunek przerwyany nie jest zabezpieczniem, jesli ktos ma szczescie to nie bedzie ciazy, ale jesli nie, to plyn ktory wydziela sie przed wytryskiem i ma plemniki moze dostac sie do pochwy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
UjaranaNim 0 Napisano Czerwiec 12, 2012 myślisz że w 1 tyg domniemanej ciąży mogłabym mieć jakieś objawy ? ogarnęlam sobie mój cykl mam najprawdopodobniej 26 dniowy. podczas stosunku miałam 4 dzień płodny. za około 10 dni prawdopodobnie będę miała okres. pocieszam się tym że mam troche ponad tydzień do tych dni i już występują moje objawy - niesamowity głód i chęć na słodkości.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jaa_aaJ Napisano Czerwiec 12, 2012 Nie no objawy nie, co najwyzej ze stresu ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
UjaranaNim 0 Napisano Czerwiec 12, 2012 jestem myśli , że nie będę w ciąży.. prawdopodobieństwo również duże nie jest. chyba.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość agiew Napisano Czerwiec 13, 2012 Jak masz nieregularne cykle nie możesz sobie wyliczać dni płodnych. Nie wiadomo kiedy będzie owulacja. Ja używałam (podczas starań) afrodyty - testera owu ze śliny więc mogę ci polecić do tego celu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach