Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klarrciaa

czy facet może nie potrzebowac seksu ?

Polecane posty

Gość mateusz.koolas@wp.pl
wychodząc z domu zrób tak żeby komputer był włączony. Tylko nie rób tego jak jest mecz bo wiadomo co wybierze.

Gość klarrciaa
Ok. Dziś tak zrobię. Co do meczy , to on praktycznie nie ogląda. Już bardziej ja ;)

Gość klarrciaa
Nie wiem czym mógłby się do mnie zrazić, ale nigdy nie można być pewnym, że nie

Jak coś to daj znać, jak nie tu to możesz na e-maila mojego. Jak coś to nawet możesz anonimowego maila założyć.

Powiedz Klarciaa jak potoczył się dalszy ciąg Twojej historii. Coś już wiadomo?

nie jest to pocieszające, co napiszę, ale każdy facet potzrebuje seksu, oni sa wręcz chorzy na jego punkcie. Po prostu znalazł inny sposób na zaspakajanie swych potrzeb , w efekcie czego nie kocha się już z Tobą.

Pracuje jako freelancer. W czasie dużych projektów jestem tak pochłonięty pracą, że sex nie jest mi potrzebny. Czasem trwa to nawet 2 miesiące. Jak tylko skończę robię sobie wolne i wale co popadnie;]

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaabbbb
oczywiscie jesli laska jest sexi i sexi sie ubiera - to wystarczy samo dotykanie

to nie prawda że ładnie się ubrać i wyglądać sexy. Potrzebne jest jeszcze "COŚ". Każdego co innego podnieca. Jest coś takiego jak chemia między osobami i to musi istnieć.

masz rację mnie np. nie podnieca to że kobieta zachowuje się sexy czy się ubiera skąpo,ale to że okazuje podniecenie gdy ją stymuluję sexualnie.Innymi słowy kłoda obojętnie jak będzie sexy nie podnieci mnie

Gość ludzie co wy pierdolicie
mas zmęża geja !

Gość magdallenka
to niestety jest możliwe, ja mam męża parę lat młodszego, a też mieliśmy taki okres. on miał dużo stresów w pracy, siedział tam po nocach, w domu głównie spał. i tak przez kilka miesięcy, cieżko było... rozmowy, zale, płacze... nic nie pomagało. w sumie nie wiem co sprawiło, że przełamaliśmy ten impas, wyciągnęłam go parę razyu do kina, na kolację, bez dzieci, na luzie, jakoś tak zaczęło sie swobodniej robić między nami, potem ekstra bielizna wieczorem, wino, czasem jakiś fajny erotyczny film... od gestu do gestu zaczęło się miedzy nami zmieniać. teraz sam mi kupuje taką bieliznę ;) ostatnio dostałam to: http://hotlady.pl/product-pol-678-Musa-chemise.html

klarciaa zdaj relacje...