Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość r6uir6dujry6uj

Jestem z dużo młodszą dziewczyną, presja otocznia itp

Polecane posty

Gość r6uir6dujry6uj

Mam 26 lat i pracuję w terenie, przez to że mam taką a nie inną pracę poznałem dziewczynę która ma 17 lat.Ona sobie dorabiała w miejscu gdzie ja często pracowałem i tak się poznaliśmy.Myślałem z początku o niej tak jak o większości nastolatek że jeszcze ma pstro w głowie i tak dalej ale z czasem co raz bardziej mnie zadziwiała.Była spokojna opanowana, nie przeklina i kulturę czego większość młodych dziewczyn dzisiaj nie posiada.Zaczęliśmy rozmawiać również po pracy głównie smsowaliśmy i raz się spotkaliśmy na spacer.Po jakimś czasie zrozumiałem że chyba do niej coś czuję ale nie byłem pewien czy to zauroczenie nią bo nie ukrywam że jest prześliczna czy naprawdę coś poczułem.Ona zresztą do mnie od samego początku przejawiała zainteresowanie ale ja ją zbywałem bo bałem się reakcji ludzi, swojej rodziny co by powiedzieli na to że spotykam się z tak młodą dziewczyną.No ale stało się, uczucie co raz bardziej się pogłębiało z oby dwóch stron i zaczęliśmy z sobą częściej się widywać a dzisiaj oficjalnie jesteśmy parą i wiedzą to jej znajomi oraz moi.Jest nam ze sobą cudownie, wspieramy się nawzajem i uzupełniamy, czasem drzemy koty z sobą ale to normalka przecież tak jest w każdym związku.Ostatnio miałem niemiłą sytuację bo znajomy mi powiedział że ja przejawiam chyba jakieś zapędy pedofilskie co niezmiernie mnie wkurzyło, dodał że ludzie za moimi plecami gadają to samo, czyli scenariusz typu ja stary i głupi ona młoda i głupia.Nie wiem co o tym myśleć, jest mi źle z tym , to nie moja wina że się w niej zakochałem a nawet z początku ignorowałem ją.Od samego początku byłem dla niej dobry tak jak ona dla mnie, jesteśmy razem i jest nam cudownie.Uprawiamy seks który jest zresztą fenomenalny i uzupełniamy się w tych sprawach aż za dobrze.Czy jest tutaj ktoś taki kto ma partnera i też dzieli was prawie 10 letnia różnica wieku ? Jak sobie radzicie z presją otoczenia, z rodziną ?

Gość wfgbvqds
wrzuc cipke tej małolatki to se pod to pojedziemy ... ma bułe czy motyla ?

Gość błękit wiosennego nieba
jeżeli Ci na niej zależy nie przejmuj sie innymi oczywiście że jest bardzo młoda ale to nie trwa wiecznie :) powodzenia 🌻

Gość panna anna ..
moj chlopak jest 11 lat starszy, poznalam go jak mialam 18 lat ale on raczej nie traktowal mnie powaznie, oficjalnie jestesmy ze soba od 3,5 roku, matce z poczatku nie spodobal sie wiek ale natychmiast jej przeszlo jak go poznala blizej, teraz wrecz go uwielbia, oczywiscie wszystkie ciotki twierdza ze jest "za stary" kolezanki smialy sie dopoki go nie zobaczyly (jest bardzo przystojny) ja teraz ma 24 lata, ogolnie jest super, nigdy nie zastanawial sie nad tym ze jest starszy...

Gość r6uir6dujry6uj
Zależy mi na niej, poznałem jej rodzinę ona ma mamę i ojczyma bo jej tata nie żyje.Mama i jej siostry bardzo mnie lubią , jej ojczym raczej udaje że mnie lubi i nie pasuje mu chyba to że jestem z nią.Ogólnie moi rodzice nic do tego nie mają, mama mi tylko raz powiedziała niby w żarcie że co ona widzi w takim starym kolesiu jak ja.Miałem już dwie dziewczyny w swoim wieku i te dziewczyny były beznadziejne w życiu a w łóżku było nie fajnie.Z nią jest super, gadamy, żartujemy, możemy się śmiać ale jest też pora na poważne sprawy.W łóżku bajka, ja mam młodą śliczną dziewczynę a ona starszego doświadczonego kolesia.Uczę ją wszystkiego po trochu , nie nalegam , nie naciskam a ona z każdym nowym dniem chce się iść dalej.To jest wszystko aż za piękne żeby było możliwe no ale tak jest tylko ta cała presja otoczenia mnie czasem zjada i nie potrafię być sobą.

Gość huihiuhiue
jestes niedojrzalym emocjonalnie chlopakiem (nie mezczyzna), a takiej 17stce latwiej zaimponowac niz swojej rowiesniczce prawda?:D

Gość r6uir6dujry6uj
No i tutaj Cię zadziwię bo miałem nawet narzeczoną rok starszą ode mnie ale mnie zdradziła i to nie ja okazałem się niedojrzały emocjonalnie.Jestem jak najbardziej dojrzały i nie moja wina że z rówieśnicami mi nie wyszło.Mój związek z obecną dziewczyną trwa dopiero pół roku i też może nie wyjść kto to wie.

No i co się przejmujesz? Jeżeli ktoś będzie mówił, że ty jesteś stary i głupi, a ona młoda i głupia to uśmiechaj się i odpowiadaj, że właśnie dlatego jest wam razem dobrze. Za parę lat nikt nie będzie zwracał uwagi na różnicę wieku, więc się nie przejmuj. Najważniejsze, żebyście się dobrze dogadywali. Fakt faktem - wydajesz się infantylny, ale może to dobrze - razem dojrzejecie (o ile ty masz zamiar dojrzewać).

Gość singielkaxx
W sumie szybko, przed połową roku sex... Szybkie tempo, szczególnie jeśli młoda jest.

Gość r6uir6dujry6uj
Dlaczego wydaję się być infantylny ?

Gość singielkaxx
Ciężko powiedzieć. Nie znam oczekiwań 26letnich facetów. Mój miał 21, ja 16-prawie 17. Byliśmy ponad rok. Też był prawiczkiem, więc czekać mógł.

Gość r6uir6dujry6uj
A co w tym złego skoro uczucie jest, obydwoje się sobie podobamy, dogadujemy się i mamy potrzeby seksualne więc się kochamy, to jest normalne przecież.

Gość asdsdfsdfsdfsdf
a mamusia wie ? :>

bo przejmujesz się tym, że znajomi obrabiają Ci tyłek. Myślisz, że wcześniej tego nie robili? Ludziom nie dogodzisz, choćbyś umiał tańczyć kankana na rzęsach. Najgorsze co możesz innym zrobić to być szczęśliwym. Oczywiście - jest presja, ale nie przesadzasz trochę? To nie jest mała dziewczynka, jeżeli związek się nie rozpadnie to za 2-3 lata już nikt nie będzie miał pretensji - albo inaczej - pretensje nadal będą, ale zmieni się cel.

Gość r6uir6dujry6uj
Masz rację , dzięki za odpowiedzi.

Gość singielkaxx
Też myślę, że to co czujecie jest najważniejsze. I znam większe różnice niż 9 lat. Moja ciocia! jest starsza od wujka o 7 i w ogóle tego nie widac.

Gość Sempiszcze
Dobra, skończ pierdolić jaka ta mała jest cacy i wrzucaj fotę jej cipy, bo nie mamy pod co zjeżdżać 🖐️

Gość r6uir6dujry6uj
Ja wiem że nie powinienem się tym przejmować ale czasem mnie to po prostu dobija.Na zachodzie a byłem wiele razy nikt na Ciebie nie zwraca uwagi, wszyscy uśmiechnięci nikogo to nie obchodzi co robisz i jak robisz.A u nas w Polsce idę sobie z swoją dziewczyną do sklepu to ludzie gęby i oczy otwarte patrzą na nas co poniektórzy jak na małpy w Zoo.

Ludzie zawsze znajdą powód żeby się przyczepić. Do mnie babcia miała pretensje o to jak mój partner wygląda. starsza pani starszą pani, ale jak mi wyjaśniono dlaczego ten człowiek jest dla mnie nieodpowiedni to szczękę z podłogi zbierałam. Pomijam już fakt, że dowiedziałam się z drugiej ręki - więc jak widzisz, nawet rodzina potrafi tyłek obrobić.

Gość huihiuhiue
skoro sie gapia, to znaczy, ze roznica wieku jest widoczna. Jesl facet w wieku 26 lat dogaduje sie swietnie z 17latka, to znaczy, ze jest strasznie niedojrzaly, bo 17 latka, nawet jesli jest powazna na swoj wiek, to tak naprawde jeszcze nieuksztaltowany czlowiek.

Gość r6uir6dujry6uj
Ja ogólnie jestem szczupły ale dobrze zbudowany i mam 185cm a moja dziewczyna jest drobna szczupła i ma 165cm.Po mnie może za bardzo nie widać wieku bo wszyscy mi mówią że dali by mi góra 21 lat a moja dziewczyna z kolei nie wygląda na 17 tylko troszkę młodziej.Dlatego może ludzi to szokować bo sobie myślą że to tata z córką.

a pomyślałeś, że to może być różnica w posturze? Ludzie nie wiedzą ile macie lat, ale jak jesteś od niej dużo wyższy i postawny to samo to może zwracać uwagę.

Gość szprotka :) :) :)
Ja mam faceta 9 lat starszego,zwiazalam sie z nim jak mialam 14 lat,on mial wtedy 23 lata.WSZYSCY byli przeciwni,mielismy z tego powodu problemy i nieprzyjemnosci,ale przeszlismy to RAZEM!na dzien dzisiejszy jestesmy razem 7 lat,rok zareczeni,mam cudownego synka i ulozone zycie.Mieszkamy razem od 5 lat.Wszyscy Ci ktorzy twierdzili,ze to nie wypali i wogole,teraz lapia sie za glowe i przyznaja sie do bledu :D

Gość jhjjjhj
nie przejmuj się jak Ci na Niej zależy olej wszystkich...

Gość gość
Witam, Poszukuję do programu telewizyjnego osób , które są w związku z młodszym mężczyzną lub młodszą kobietą (około 10 lat lub więcej) i chciałyby sprawdzić czy mogą ufać swojemu partnerowi / partnerce. Jeśli ma Pan/Pani taką sytuację lub zna kogoś, kto mógłby być zainteresowany - proszę o przesłanie numeru telefonu, a oddzwonię i opowiem o szczegółach. Rozmowa jest niezobowiązująca i nie oznacza udziału w programie. Zgłoszenia na adres wer.stanuch@gmail.com Pozdrawiam !

Gość gość
Dziewczyna już skończyła gimnazjum, a ty nie jesteś brzuchatym 40letnim sponsorem. Moim zdaniem nie ma problemu.

Gość gość
Ona wygląda jak mała dziewczynka czy ty jak stary ramol, że ludzie zwracają na was uwagę? Przecież taka różnica wieku przy przeciętnych ludziach wcale by się tak w oczy nie rzucała.

Gość gość
Ty wyglądasz na 21 lat, ona powiedzmy na 15, to rzeczywiście TATA Z CÓRKĄ :D

Gość gość
A jaką ma cipkę?