Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rzygac mi sie chce

CZEMU TEN SMUDA NIE ROBI ZADNYCH ZMIAN????

Polecane posty

Gość rzygac mi sie chce

PRZECIEZ ONI SA JUZ PEWNIE ZMECZENI DO CHOLERY

Gość sama ogladam kurde:(
nooooooooooooooo dawaj

Gość Karol.0246
bo on pilnuje ławki rezerwowej dlatego nie zmienia

Gość goool!
Bo jest poyebany:O Z Grecją też tak było

Gość rzygac mi sie chce
kurwa a teraz weszli zmienieni ruscy i pewnie nam jebna bramke bo nasi juz zmeczeni

Gość ilonanana
no mamy zmianę! ale wygląda jakby miał zejsc, jakby pierwsze boisko zobaczył...

Gość rzygac mi sie chce
no wkocni!!

Gość zapraszam do rejestracji
Bo nasi są niepotrzebnie zestresowani. Tak nakręcili ten mecz niepotrzebnie. Trącają się chwilami jak pies gówna. Co mają do stracenia!!! Toż Ci ruscy to tylko ludzie i nie graja tak jak Czechami w dodatku. Kurde, niech się ich nie boją tak, przecież ruskie też trochę w szoku, że im tak łatwo nie idzie.

Gość byłbym lepszym trenerem
Boenisch musi zejść, wszystko partoli

Gość Karol.0246
Polanski ledwo biega a ten wariat Smuda ma awersje do zmian

Z drugiej strony, Adwokat ma kogo wpuścić, a u nas nie za bardzo... Sami najlepsi są na boisku... Więc trzeba ich wycisnąć do końca, brzydko mówiąc. Ale wiadomo, żeby nie przesadzić. Ale oby tak dalej i do końca.

Gość Davetch
szkoda gadac

Gość Darek...
Grosickiego niech wpusci

Brożek jest szybki, na zmęczonego dobra podmianka, myślę.

Gość zaraz mecz boje sie
dokladnie grosicki powinien wejsc!! przeciez i tak juz nie mamy nic do stracenia a tak malo czasu co ten smuda krwa odpierdala??

Brożek ma wejść.

niedosyt... Duży, mogła tyle być bramek,Rosja nie miała tyle szans co my.

Gość zaraz mecz boje sie
dokladnie, tak samo jak w sobote z grecja, w 1 polowie powinnismy strzelic przynajmniej 3

Gość gratulujemy
rok 2002, 2008..;) no teraz są postępy... Ale trzeba więcej, taki stoicki spokój jak Wasilewski, Saganowski nie wiem myla mi sie ten co wszedl, on zawsze mial sile w02,08 itp i takim obrotnym byc jak ten Lewandowski. Ale 2..reszta do dopracowania. gdyby z nimi był Żewłakow hihi. Musi byc ktos z dobra kondycja do biegania bez zadyszki i dobry strzlec, w wykopem. Nalezy jeszcze ulepszac druzyne. I dalej grac na 3. Nie bac sie! Co wy tacy wystrachani:D Ale widac gre zespolową, a tyle wam pisałam w 2008, strategie moze i sie oplacało. Wierzylam w Leo Benhackera. Ale zespol był slaby.. na 3..ale juz za przeciwnikiem.ami musi stac jakis polak lub 2, a na 3 takie zmylki podawanki. Jest postep bo nie ma wykopu pilki i zero polakow na polu boju...jak to niegdys bywalo. Mozecie byc z siebie dumni. Bo lata wstecz..2002, 2008 zgroza..jakbyscie sie pilki bali pilkarz co sie boi pilki.. powodzenia! Ale na tyle mil polakow nie wybrac db pilkarzy skad wy ich bierzecie;) z polecenia po znajomosci chyba.p podmian nie ma, bo nie ma na kogo... Ale mozna trzymac 3 dobrych na poczatku meczu, a wsrodku zejsc, niech slabszy pobiega i na wieksza polowe do konca znowu dorby wchodzi odpoczal ma sile itp. W koncu trener tez widzi jaka sile ma druzyna przeciwna..czy sa slabi jak graja jak ofenswnie czy juz spasowali..wtedy podmiana itp. A tu trener chyba tak nie ma. Nie ten typ

On teraz się tak wypowiedział, że nie jesteśmy drugą Brazylią, bo po prostu jest realistą, a my nie chcemy, przynajmniej ja :P tego słuchać, że zespól jest młody i się rozwija, ja chcę wygranej :P

Gość gratulujemy
My mamy byc 3 brazylia nie 2:) A druzymna ma ciwczyc przyjmowac pilki z wykopu z zaskoczenia na twarz..przestana sie bac.. musza grac ofensywnie na 3 na 2. Musza. Inaczej zmiana na db pilkarzy. Kazdy mecz czegos uczy doskonali technike itp. Ten co wrocil Marcin..on ma sile spokoj z niego brac przyklad. Dobrz epilke wykopal a byl wsrod ruskich a polak daleko. Z takim spokojem..widac, ze PANOWAL NAD SYTUACJA..Jak ktos sie boi ofensywy i pilki nie panuje nad sytuacja. No ale mecz byl dobry;) nie to co kiedys wykop pilka w gorze..zero polakow..matko, nie umieli sobie podawac pilki na 2 na 3..

Gość gratulujemy
NAJTRUDNIEJ PANIE TRENERZE ODEBRAC PILKE Z PRZODU..JAK PRZECIWNIK MAJA Z PRZODU. To trzeba cwiczyc latwiej bokiem z tylu z zaskoczenia itp

Gość agusia2222
mecz bardzo dobry zwlaszcza 2 polowa, musze pochwalic tytonia bo bronil swietnie nie wiem czy nie jestem nawet lepszy od szczesnego