Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przerazona...

RATUNKUUU czy moglam.zajsc w ciaze???

Polecane posty

Gość przerazona...

Prosze o normalne odpowiedzi, nie chce czytac jaka to jestem nieostrozna, itd. Wczoraj tj. 11 czerwca kochalam sie ze swoim chlopakem po raz pierwszy. Zdalam sie calkowicie na niego, poniewaz mial juz doswiadczenie z poprzednich zwiazkow, wiec tak naprawde moja wiedza opierala sie jedynie na ksiazkach, forach etc. Dopiero wieczorem napisal mi, ze zanim jak zalozyl gumke to troszke tylko wszedl we mnie, ale jak to facet, wyciagajac juz ciut mu ulecialo.. Jestem od tamtej pory przerazona. Moje cykle sa raczej regularne czyli tak po 28 dni. Ostatnia miesiaczke mialam 20 maja dokladnie, czyli wychodzi na to, ze od kilku dni jestem juz nieplodna. Dodatkowo przeziebilam sie troche, a dzis calkowicie moj organizm wysiadl i ledwo zyje. Okropnie panikuje, poniewaz pomimo swoich 19 lat nie chcialabym wyleciec z domu.. Strasznie sie denerwuje, juz przejrzalam wiele forow, ale ciezko z jakas konkretna odpowiedzia, dlatego prosze o wyrozumialosc i NORMALNE odpowiedzi. Dziekuje...

to raczej pod ratunkuuuuu nie pasuje NAWET GUMKA CI NIE POMOZE,JA MAM DZIECKO Z PREZERWATYWY KTORA NIE PEKLA,NIE ZESLIZGNELA SIE... A TERAZ NORMALNA ODPOWIEDŹ :D ja kiedys mialam regularny okres tzn 34dniowe cykle potem cos sie we mnie poprzestawiało i od tej pory mam 30-48dniowe ;) wiec brak okresu w terminie moze byc normalnym zjawiskiem stosunek nawet krótki bez zabezpieczenia moze owocowac ciążą poniewaz jest coś takiego jak kropelkowanie,ale wydaje mi sie ze nie jestes w ciazy

Gość przerazona...
saleminkaa8@ podnioslas mnie na duchu... okropnie jestem przerazona sama mysla....

Gość gdddrrrere
o matko 48 dniowe cykle, długie... ja mam tak 28-30 dni

Gość fafamaffa
gratuluje dzidziusia:)

Gość huhyuihuy
super,najpierw myslimy to nie boli :) gratulacje.

Gość bialamasajka
Owulacja czasem może sie przesunąć i klops....jak używacie prezerwatyw, a nie jesteś gotowa na ciążę, to może kup sobie testy albo mikroskop owulacyjny. Będziesz pewniejsza wyników. Kalendarzyk nie jest skuteczny.