Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siersciuch3

Za kim byliście?

Polecane posty

Gość siersciuch3

Grecja czy Czechy?

Nie byłem za nikim, ale sądziłem, że Grecja wygra. Pewnie przez przegraną Czechów z Rosją tak myślałem.

Gość fafamaffa
wiedzialem ze Czesi wygraja bo maja ladny ofensywny styl

Gość fafamaffa
zauwaz ze w meczu z Rosja grali zbyt naiwnie dlatego dzisiaj Polska zagrala z 8 broniacymi

Za nikim. Ale remis byłby lepszy. A kto mi wytłumaczy co pani Rodowicz robiła z Kurzajewskim? Najpierw płakała w gazecie jakiejś że nie ma biletów, potem że za mało dostała i rozumiem ona jakimś ekspertem jest?

Gość fafamaffa
na dachu byla bo tylko mignelo mi? jak tak to ich studia gdzie zapraszaja celebrytow

tak na dachu. Kumam, taka akcja niech celebryta opisze grę chłopaków...nie wiem kto to ogląda bo tej dwójki się słuchać nie dało. Szpaka też mam dość. Wyciszyłam głos w tv podczas meczu i w radio zimocha włączyłam:D to jest komentarz:D

Za Czechami, ale potem poczytałam ich fora, mina mi nieco zrzedła i się odkochałam. Czechofilką na pewno nie będę.

Gość fafamaffa
ja tez wylaczalem, bo mnie wkurwial i sluchalem szpaka tylko

Krwawa Wilczyca Masz na myśli to, co wyczytałam na tych ich forach?

Cóż... Że graliśmy jak debile, że jesteśmy debilami, że powinniśmy zapłacić za krzywdy wyrządzone Czechom (?), że kibicować trzeba Rosjanom, że teraz tylko wygrać z nami, wygrać, wygrać, za wszelką cenę, no po prostu jad się straszny polał.

Gość fafamaffa
oni sa nikim zerowe pepiczki wchodzace Polakom do picki

Jak mnie dobija wywlekanie historycznych rzeczy... ale wiesz, tutaj u nas sporo jadu co do wszelkich narodowości. Dziś pięknie pokazali... Ja uważam, że wszędzie znajdą się debile i tyle:) A tamci po sobocie pewnie jeszcze bardziej będą się wściekać bo oczywiście wygramy:classic_cool:

Gość Co z tego że
za czechami i za rosja,nie lubie polakow,to strasznie chamowaty,ciemny lud

Gość fafamaffa
po anschlussu czechoslowacji Polacy też chcieli trochę własnego ślaska i pepiczki mowia, ze Polacy napadli na nich z hitlerem a tak naprawde to czesi nie mieli nic do gadania i kolaborowali w czasie wojny z hitlerem

Ach, to o to chodziło. Jestem na bakier z koleżanką Historią, więc nie wiedziałam, że to w ten sposób...Ech.

Gość fafamaffa
a wiesz kto ten pomysl podsunal zeby czech przylaczyc do rzeszy? mussolini bo uwazal ze przez to hitlera zadze zostana zaspokojone

A to z jakiej lektury? Czy może, nie daj Boziu, z jakiegoś bardzo rzetelnie przygotowanego dokumentu BBC? :O

z cieszyńskim zawsze były problemy. Ogólnie ze Śląskiem. Ale to jest śmieszne, tak samo jak dzisiejszy mecz Polaków traktowany w wymiarze politycznym i historycznym. Poczytaj sobie co o Polakach sądzą slązacy...

Gość fafamaffa
ze szkoly

Krwawa Wilczyca Jak dla mnie zdrowo ponad połowa kraju ogląda te "krwawe igrzyska" nie z powodu sportowych, szlachetnych pobudek, tylko ze względu na politykę właśnie. Oto i nasza szansa, myślą Polacy. Oto patrzy na nas cała Europa. I troszku nie-Europy. Ci są be, tamci jeszcze bardziej be. My musimy pokazać, że nie jesteśmy be. Ale nadal ukradkowo podgryzamy sobie gardełka.

Kafe chyba znowu przycina. Jak zawsze o tej porze.

Gość fafamaffa
mylisz sie to telewizja pokazuje to w ten sposob gdyby nie moje uzaleznienie od sportu nie ogladalbym wogole tv, bo ona klamie rzygac mi sie chce jak ta mucha opowiada o 3lidze hokeja ktora nie istnieje, albo sikorski bufon opowiada co to ci kibice robia(popatrzcie sobie filmiki na youtube tuskobus i sikorski) poslowie, ktorych szanuje to zdecydowanie Cymanski, Palikot ostatnio rzadziej za ostre ataki na kosciol, Cwiekalski, Olejniczak

Każdy prawdziwy Polak powinien oglądać:P Zabawne dość, z rok temu myślałam że będę wariować teraz bo nożną lubię dość, szczególnie reprezentacyjną. A jestem wyluzowana bardziej od tych co zwykle wszystko mieli w dupie jakiekolwiek mecze... Kompleksy narodowe wychodzą, jak coś ważnego się dzieje to trzeba uczestniczyć i pokazać jacy jesteśmy istotni dla świata. Z tego co wiem na zachodzie pojawiły się bojkoty euro, bo nie chcą wspierać naszego antysemityzmu i chuligaństwa:P

No cały naród głosował i się składał by dokonać inwazji z reszta wojsk uw:D dobra motywacja dla czeskich piłkarzy Ja ogólnie nie mam tv:P czasem na kompie coś obejrzałam, ale teraz padł:P i nie narzekam. Zwykle jak się chwilę posłucha to albo chce się śmiać albo płakać.