Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Asia2304

Pomocy !!!

Polecane posty

witam wszystkich mam pytanie, mila ktoras z was tak ze zrobila trzy testy ciazowe ? i jeden z nich byl negatywny ? teraz juz nie wiem czy spodziewac sie malenstwa czy nie . mdli mnie rano mam obolałe piersi jak wyliczylam to powinien byc jakis 7 tydzien . ale dlaczego ten jeden test byl negadywny . ? Pomocy!!!

Gość 267891
a pozostałe dwa pozytywne?? w jakiej kolejnosci były robione??

Gość niuffa
to albo usg albo beta hcg -wyjdzie 100%.

Gość tretertteettee
a wszystkie 3 były tej samej firmy? bo jesli nie to mzoe ten negatywny był mniej czuly i jeszce nie wykrył ciązy w ktorym dniu robilas?

pierwsze dwa wyszly pozytywne (( blade kreseczki )) a trzeci był innej firmy i wyszedl negatywny > czy cos takiego

w kwietniu mialam miesiaczke jeszcze normalnie 10 tego . pozniej w maju powinnam dostac 8 ego ale dostalam dopiero 16 i to nie byla taka zwykla miesiaczka tylko bardziej plamienie.

Gość ala ma kotkaaaaaaaaaaaa
ja zrobiłam chyba z 5 i było tak ....pozytywny,negatywny,negatywny,negatywny, pozytywny - ciążą była a że test różnych firm to i różna czułość

Gość 267891
dokładnie ja miałam podobnie pozytywny dwa negatywne i pozytywny i dzis jestem w 28tyg ciazy:) najlepiej bete zrob jak masz taka mozliwosc:)

czyli może będzie lepiej jak poczekam troszkę i zrobie jeszcze jeden jak myslisz?

Gość 267891
A kiedy teraz powinnas dostac@??? moze jutro spróbuj z rannego moczu... a jak nie no to tylko beta, bo ja nwet u gin bylam i ciazy nie widział a beta juz rosła....

i powiedzcie mi jeszcze jak usadzic siostre faceta. mieszkam z tesciami i z nia od ponad roku i ciagle problemy robi. i powiedziala ze jak bedzie dziecko to ze mam sie spakowac i tego benkarta ze soba zabrac. ale przeciez jak jestem z jej bratem to praktycznie jak w rodzinie .

Po pierwsze to Twój mąż powinien jej przemówić do rozsądku. A po drugie myślę że to Twoi teściowe decydują kto u nich mieszka kto nie. Powiedz jej tylko że akurat ona ma najmniej do powiedzenia i nie ona o takich sprawach decyduje. A ile lat ma Twoja szwagierka?

Gość 267891
No to poczekaj do 16 i wtedy zrób jeszcze jeden test ale ja bym nie wytrzymała do tego czasu i bym poszła zrobic bete... Ja mam to samo z tesciowa, mieszkamy razem i przezywam horror, nie nawidzi mnie i do tego przeszkadza jej ze jestem w ciazy, staram sie to zlewac ale jest ciezko;(

24 lata ma. a jest popier... jak nie wiem... nerwy przy niej mozna stracic naprawde. my jeszcze nie jestesmy malzenstwem on ma 23 lata ja zaledwie 18 wiem ze mloda jestem ale nie moze mnie traktowac jak psa i przeganiac z kata w kat. nie wiem jak mozna ludzi tak traktowac. ja jeej nie stoje na drodze. a ona ciagle robi nam po gorke...

u mnie tesciowa za nikim nie idzie. chce poprostu zeby dobrze bylo. ale jakis uraz mam do nich wszytkich mam dosc ciaglych klotni. pozwalalam soba pomiatac,. ale moja mama powiedziala ze tak nie moze byc nikogo tak traktowac nie mozna.

zreszta ja juz jej powiedzialam ze jak urodzi sie dziecko to ja go pod most nie wezme jak bede miala sie wyprowadzic. tak czy inaczej dziecko bedzie jej przeszkadzac bo to tak samo jej brata dziecko jest jak i moje to zamknela sie

Gość 267891
O dobrze ze sprawe postawiłas jasno... to staraliscie sie o dziecko czy to "wpadka"?? Moze szwagierce przeszkadza to ze slubu nie macie??

to wpadka ... i nie powinno jej akurat interesowac czy mamy slub czy nie to nasza sprawa

Gość 267891
Wiem ale nic na to nie poradzisz sa tacy ludzie... musicie udowodnic ze Wam na sobie zalezy i czy jej sie to podoba czy nie musi to zaakceptowac jak macie mieszkac razem, najlepiej jak by twoj chlopak/nazeczony z nia pogadał...

nie raz i nie dwa rozmawiał z nia. i wyobraz sobie teraz jak ta rozmowa sie konczyla ;/ ona jest zalosna ... zreszta nie dziwie sie ze taka jest jakby bylo dziecko juz wszystkiego pod nos by nie miala bo tesiowa wypiela by sie na nia.

Gość 267891
No to musicie jakos przetrwac... choc napewno bedzie ciezko wie po sobie;( Moze jak bedziesz w ciazy to sie z czasem przekona...no nie wiem co Ci na to powiedziec.

hej wszystkim /// nadal mam problem powinnam dostac @ 16 a do dzis jej nie mam .. czyli moge byc w ciazy???

Gość niussa
zrób beta hcg dziś to się dowiesz

Gość niussa
beta hcg to jest badanie wykrywające gonadotropinę kosmówkową (to samo co wykrywają testy z moczu) we krwi. Jest to pewne na 100% -wykrywa nawet najmniejszą ilość hcg w organizmie. Idź do lab. i niech ci pobiorą krew a będzie jasne. Nie trzeba tego robić na czczo. Bez skierowania koszt jest ok 30zł.