Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panna młoda 25

ślub w maju 2013, czy czerwiec 2014 ? ??? ZABOBONY ?

Polecane posty

Jeeennnkuu...no co wy ...ja mam ślub 11 maja 2013 roku...piekny miesiąc... :) też słyszałam teksty typu...boże ale w maju....a ja kocham mojego przyszłego męża, chcę z nim być i już nie mogę się doczekać tego cudnego maja i naprawdę nie interesuje mnie zdanie innych na ten temat...skoro im się data nie podoba to niech nie przychodzą.... :) a wszystkie zabobony można wsadzić między bajki...jakbym miała wierzyć w te wszystkie pierdoły o których ludzie mówią to chyba bym się musiała zamknąć w czterech ścianach :) Dajcie spokój...różne rzeczy się w życiu zdarzają...dzisiaj jesteś jutro Cię nie ma...jak mozna przejmować się takim gadaniem...chcesz być z człowiekiem którego kochasz to chyba nie ma znaczenia kiedy i gdzie się pobierzecie?? :) co jak co...ale miłości nie odkłada się na później...bo później może być za późno... pozdrawiam i życzę pięknego ślubu w pięknym słonecznym budzącym swiat do życia maju :) PS...a wszystkim zabobonnym babciom odpowiedz że maj to miesiąc Maryjny i swoją miłość i wspólne życie chcecie oddać właśnie pod Jej opiekę ... działa ... :)

słyszałam o tym, ale to sa kompletne bzdury, mam znajome pary, które brały ślub w maju i po kilkanaście lat juz sa razem, ja brałam ślub w czerwcu i... nie wyszło. To wszystko przecież zależy od ludzi na nie zabobonów:)

Gość a tam, pierdoły
ja brałam ślub w maju i jestesmy super szczesliwi:)

Gość kiiiiiiiiiiiiiiiii
oczywiście, ze to zabobony!!!!! bzdury totalne. Maj to piekny miesiąc. Sama miałam w lutym i też ludzie krzywili się, ze nie ma literki R w nazwie miesiąca. Jesteśmy szczęsliwi zaraz 12 lat po ślubie. W ogóle się nie przejmuj i ciesz się ślubem. Zresztą co do miesięcy i innych rzeczy zawsze znajdzie się ktoś lubiący wydziwiać zabobonami. Naprawdę sama chciałabym mieć w takim miesiącu ślub, to najpiękniejszy miesiąc w całym roku!!!!!

Gość maj to cudowny miesiac na slub
ja mialam slub 23 maja 3 lata temu, akurat udalo mi sie ze bylo to tydz po komunii, kosciol przepiekny ozdobiony zywymi girlandami z kwiatow, pelno kwiatow, do tego moje dekoracje, bylo cudownie. siostra tez brala slub w maju 12 lat temu

Gość to ja Ci cos powiem
chodzi o to, ze nie powinno brac sie slubu w miesiacu bez litery R w nazwie, choc dla mnie to smieszne :)

Kiedyś się tak mówiło, że w nazwie miesiąca musi być "r". Myślałam, że te czasy już minęły.Maj to piękny miesiąc na ślub, kojarzy się z miłością, jest ciepły lecz nie upalny, po prostu idealny. Nie słuchajcie rodziny tylko róbcie swoje. Ludzie zawsze znajdą sobie dziurę w całym i zawsze będą coś komentować. Życzę pięknego ślubu w maju i wszystkiego dobrego!!!

Gość zew ryczacej gesi
zabobony sprowadzają cierpienie np rozwód , alkoholizm

Gość Rikiiiii2ok
polecam super artykul na slubomania.pl , tam jest wytłumaczone te zabobony