Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nic głuppiego ,nie

uczycie dzieci pływac ?

Polecane posty

Gość nic głuppiego ,nie

?

Jesczze nie bo za mali sa ( starszy 3 lata , mlodszy 10mies) ale za jakies 2 lata , owszem :) zwlaszcza, ze ja umeim swietnie plywac kazdym stylem.

ja swoje maleństwo zapisałam na fajne zajęcia dla maluszków, lubi wode i była to dla niego świetna zabawa jak skonczył 4 miesiące chodziliśmy raz w tygodniu pomogło mu się rozwijać no i super nurkował :) polecam, znależć dobre szkoły i do dzieła jak podroście na tyle żeby samemu zacząć się uczyć napewno będzie chodził narazie w rękawkach które go utrzymują dzielnie pływa na miejskim basenie warto ja sama nie umiem a basenow powstaje jak grzyby po deszczu teraz co drugi pensjonat już go ma na wakacje jak znalazł a tak nawet za dzieckiem nie mogę dać nura :(

Gość jcpenny
ja też chodzę z dzieciakami na basen na zajęcia dla maluchów. Też zaczynałam jak miały 4 m-ce. Syn ma teraz 2,5 lata, nurkuje, pływać sam jeszcze nie pływa tylko w "śmigiełkach" pokonuje długość basenu, wody się nie boi, skacze...super się bawi. Córka (10m-cy) na widok basenu dostaje "małpiego rozumu"....z siadu wskakuje do wody za zabawką i kompletnie nie przeszkadza jej zanurzona buzia... same plusy, polecam...