Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iloveya2525

No gdzie ten okres?? :(

Polecane posty

Gość iloveya2525

Proszę dodajcie mi jakoś otuchy bo nigdy się nie przestanę stresować :( Kocham się z chłopakiem regularnie, ale zawsze w prezerwatywie, podczas gry wstępnej też uważamy... W środku cyklu miałam jakieś delikatne plamienie 1x. Dziś mija 43 dzień mojego cyklu i nie mam okresu :( (zazwyczaj moje cykle trwają 35-38 dni). W ciążę nie miałam jak zajść...ale mimo wszystko boję się... Mam już jedno dziecko i nie chcę drugiego na razie :( objawów takich jak w pierwszej ciąży nie mam, ale kilka rzeczy było takich które właśnie miały miejsce w czasie pierwszej ciąży... No ale to ciąża przecież nie może być no bo jak... Gumkę zawsze sprawdzamy czy nie pękła itd.

Gość niussa
na początek test albo beta hcg.

Gość iloveya2525
No ale po co test jak nie było możliwości zajścia w ciążę? Poza tym dla mnie robienie testu jest tak stresujące że chyba wolę siedzieć i czekać ;/

Gość niussa
no to skąd ten stres? Skoro nie ma opcji? :O Sama sobie przeczysz. Metoda strusia nie zawsze działa. Ale to twoja sprawa.

Gość iloveya2525
No bo nie ma okresu to już jest jakiś powód do stresu...nawet jeśli to nie ciąża, to może jakaś choroba? A miałam nieleczoną infekcję (ale to długa historia dlaczego) i przez pół roku miałam plamienia w cyklu, potem było ok, a teraz coraz dłuższe cykle. Chcę po prostu może tu usłyszeć że nie musi to oznaczać ciążę ;/ eh :(

Gość hilda222
No ale po co test jak nie było możliwości zajścia w ciążę? Poza tym dla mnie robienie testu jest tak stresujące że chyba wolę siedzieć i czekać ;/ Jak nie ma mozliwosci to po co trujesz dupe na forum

Gość hilda222
Ty chyba chcesz usłyszec ze to oznacza ciąże Idx do lekarza to sie dowiesz nikt na forum Ci nie pomoże

Gość iloveya2525
Bo chcę też to od was usłyszeć.. Czy jak zabezpieczaliśmy się prezerwatywą i były gry wstępne, ale nie było żadnego wytrysku czy wprowadzania spermy przez przypadek do pochwy palcem to czy mogę być w ciąży? Wiem że to głupie pytanie, tym bardziej że jedną ciążę mam już za sobą ale jak znowu bym zaszła to nie wiem co bym zrobiła... Jak dostanę orkes to idę po tabletki...

Gość hilda222
NIE,nie jestes w ciąży. Matko a myslałam,że zyjemy w 21 wieku

Gość niussa
A skąd mamy to wiedzieć? Hm? Od wykluczenia ciąży jest test a nie forum. Owszem mało to prawdopodobne ale nawet tabletki anty nie dają 100% pewności a gumy jeszcze mniej. Różne są przyczyny braku okresu ale jeśli się współżyje to zaczyna się od tej najbardziej oczywistej -ciąży. Jeśli to odpadnie to dalej się diagnozuje u lekarza.