Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość drobna_zawstydzona

jak mi jest wstyd

Polecane posty

Gość drobna_zawstydzona

Słuchajcie na wstępie proszę się nie nabijać ze mnie, jechałam z moim nowym chłopakiem samochodem jego taty, jesteśmy razem 2 miesiące bardzo mi na nim zależy i w trakcie tej podróży żartowaliśmy sobie z różnych spraw i on mnie rozśmieszał, a mi tak bardzo chciało się siku!!!Byliśmy w trasie na autostradzie więc nic nie mówiłam i trzymałam. Mówiłam mu przestań głuptasie a on chyba brał to też na żarty i rozśmieszał mnie coraz bardziej a ja nadal trzymałam aż nie wytrzymałam w końcu się zsikałam:( nie mogłam przestać sikać!! Leciało ze mnie jak z wiaderka on jedzie 150 na godzinę a ja siedzę obok i leję w gacie co za wstyd!! Zaczęło dziwnie pachnieć on zaczął kląć ,,kurwa co jest szczysz jak z sikawki!! a ja nadal szczałam jak opętana próbowałam zaciskać, zatykać ręką ale nic nadal sikałam na prawo i lewo, w końcu minęło zjechaliśmy pierwszym zjazdem wyrzuciłam spodnie i resztę drogi jechałam w zaszczanych majteczkach w zaszczanym fotelu w śmierdzącym szczynami samochodzie taty mojego nowego chłopaka:(:( co za wstyd!! powinnam go rzucić żeby nie przypominać sobie tej sytuacji??

Gość @@@@@QQQQ
serio piszesz?:)

Gość drobna_zawstydzona
no serio odeszła byś?? nie wiem co mam robić zależy mi na nim ale mam wrażenie że on ma mnie teraz za idiotkę:( chyba od śmiechu brzuch mi się napinał i dlatego sikałam jak wariatka

Gość drobna_zawstydzona
też bym wolała wtedy w trasie polać się kawą ale ja polałam się w majty:(:( ale mi wstyd

Też się z tego śmiej, jak on nie chce odchodzić to co masz się pierwsza wyrywać? Ale serio tak było? No kurde bardziej obrazowo nie mogłaś opisać :)

Gość niussa
takie są skutki nadmiernego wstydu -zamiast się zatrzymać i załatwić, nalałaś w majtki.

Gość @@@@@QQQQ
przede wszystkim byłoby mi strasznie wstyd:( a odzywał się do ciebie już po tym zdarzeniu?

Gość kurzafix
wcale się nie przejmuj , co drugie auto jest zasikane, zapaprane spermą i są plamy krwi na fotelach, ponieważ kobiecie tampon wypadł

Gość drobna_zawstydzona
no on chyba nie chce odchodzić nie wiem nie pytałam go o to bo się boję jego reakcji. Jak mam się z tego śmiać, już nigdy nie będę się z niczego śmiać bo boje się że znowu zacznę sikać:( kurcze nie wiem skąd się wzięło we mnie tyle siku! przeklinam cię siku!!:( teraz mi przez Ciebie wstyd

Gość drobna_zawstydzona
ale to było auto jego taty!! jak ja go teraz odwiedzę w domu?? co usłyszę na wejściu?? pewnie powie mi że pranie foteli kosztowało fortunę i mi każe oddać pieniądze...

Gość niussa
gadaj z nim a nie z ludźmi na forum.

Gość vdmvdha
Nie ma co panikować. Zdarzyło się i już. Trzeba o tym zapomnieć i żyć dalej. Najlepszemu może zdarzyć się taka sytuacja. Powodzenia!

Gość drobna_zawstydzona
no wiem ale doradźcie mi jak poprowadzić rozmowę?? przecież nie powiem cześć kochanie a pamiętasz jak zasikałam Ci całe auto?? jakbyś to widziała jak on wymija tira a ja w tym czasie zsikuję się na wszystko co jest w koło też byś się wstydziła o tym gadać:( sączyło się ze mnie jak z gigantycznej gąbki nasączonej sikami!!

Gość ertgyhvcxz
no nie ssikaj sie znow przypadkiem, daruj sobie to prowo

Gość drobna_zawstydzona
a on wtedy krzyczał jeszcze takie przykre rzeczy ,,przestań już szczać ile można szczać!!??'' albo ,,chyba tylko sufitu nie zasikałaś!!'' faktycznie chyba tylko bo reszta była mokra jak dno jeziora

No to może oddaj kasę za pranie fotela co? Tak byłoby kulturalnie, jak zaszczałaś, to zapłać

Gość kurzafix
masz nauczkę na przyszłość aby nie łazić w portkach i następnym razem wsiadając do auta zabierz nocnik albo wiadro

Gość drobna_zawstydzona
od razu prowo zobaczymy jak Tobie zdarzy się zsikać przy chłopaku albo kimkolwiek, to czy wtedy też będziesz tak mówić, już nigdy przy nim nie wspomnę o sikaniu!! nigdy!!

Gość niussa
przeproś za to a potem zapytaj jakie były koszty czyszczenia i powiedz że je zwrócisz.

Gość Rick43567
Jeśli to nie prowo powiem tak.. Jakby moja dziewczyna tak zrobiła to bym się sam chyba zsikał ze śmiechu :D Śmiałbym się z tego.. Samochód rzecz martwa :) Wypierze się i ok.. Jego wina.. mógł Cie nie rozśmieszać :)

Gość drobna_zawstydzona
prędzej wiadro bo nocnika mało by było a tyle siku:( chyba oddam tą kasę masz rację ale nie teraz bo całą moją kasę wzięłam wtedy na wycieczkę i też jest zasikana:(

Gość kurzafix
jak mogłaś zasikać kasę ?

Gość duzyjoe66
A jak dochodzisz to też Ci się zdarza siknąć?

Gość Polaczek67
Na pewno potem wszystko wypił :D Nic się nie martw :D

Gość drobna_zawstydzona
no miałam w kieszeni w spodniach a tak nie mogłam powstrzymać siku że całe spodnie aż po kieszenie mi się nasączyły sikami:(

no i Wy w to wierzycie?? :O widać, że jakaś gówniara sobie robi jaja, taaak, sikała na prawo i lewo i kasę zasikała, no wszystko, przez szybe nawet leciało 😴

Gość drobna_zawstydzona
przez szybę nie bo klima była i okna pozamyke jak chcesz wiedzieć!!