Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Myszka823

Poradzcie cos prosze!!

Polecane posty

Mam meza i 2 dzieci.Maz od 3 lat spotka sie z dziewczyna z pracy.Pracuja ze soba tylko na innym oddziale ale spokaja sie na 30 min przerwach.Maz ukrywal przez 3 lata ze ja podwozil i odwozil do pracy i tez 40min pozniej czasem wracal.Dowiedzialam sie od moich sasiadow ktorzy nie raz go widzieli z nia w aucie.Zrobilam awanture mezowi,poszlam do niej do domu i zbuzgalam ja,prawie sie rozeszlam .Rok pozniej dostalismy zaproszenie na slub od kogos z jego pracy i poszlam tam z mezem.Ona byla rowniez i na moich oczach podrywala meza by mi zrobic na zlosc,zaczela mnie pchac z ramienia i torebki przechodzac kolomnie by poszukac zaczepki po czym na 2 dzien w pracy powiedziala mezowi ze prawie by mi po pysku .Obgadauje mnie maz w pracy,mowi tej calej jego przyjaciolce ze ja jestem chora psychicznie i zazdrosna o kazda kobiete!!! a kiedy go pytalam o czym rozmawiali to nie chcial nic wyznac,bronil ja i nic na nia nie da nigdy powiedziec.Przestali sie spotykac przed praca i po ale spedzaja wszystkie przerwy ze soba obgadujac wlasna zone!!!!wiem ze ona mu sie podoba i on jej.Prosze o pomoc co ja mam zrobic,czasem sa dni ze placze ze samotnosci ze maz mnie nigdy nie przytuli,ie pogada ze mna tylko siedzi gra na komputerze i obgaduje mnie oczekujac tylka od przyjaciolki z pracy.Czy ja mam urojenia? przeciez zaden polak na to nie pozwoli.Mam uczucie ze odbija mi z przykrosci co maz o mnie rozmawia i dlaczego to robi.Czy oni cos ze soba maja lub mieli? inaczej by mnie nie zaczepiala i nie podlizywala sie do niego a on by wlasnej zony nie obgadywal:/ prosze o pomoc co robic.Powiem tylko ze nie mieszkam w pl i nie moge niestety jej pobic :/

Przecież tutaj sprawa jest prosta do rozegrania..Pobić?pobijesz gówno a będziesz mieć problemy jak za człowieka...Poza tym Twój mąż to za przeproszeniem jakaś ciota,która na Ciebie nie zasługuje.sama widzisz,że jest po stronie tamtej panny raniąc Cię i obgadując.Ja bym takiego buraka zostawiła bez dwóch zdań.

Gość ja1706
Zgadzam się. Ciężko Ci będzie, ale ja bym go zostawiła bo ten związek nie ma sensu.

A jak go zostawie nie mam gdzie isc nie mam rodziny tu za granica ani znajomych.Maz tylko pracuje a ja musialabym czekac 8 tyg na zasilek i dom by oplacic samemu.Juz dawno bym odeszla gdyby to w polsce bylo.Czuje sie zraniona i coraz bardziej cierpie ztego powodu ze nie mam dokad odejsc bez pieniedzy.Macie racje lepiej gowna nie dotykac a jesli jestem uwiazana bo nie mam dokad pojsc co mam wtedy robic? jak zniszczyc ich przyjazn? moze nie powinnam rozmawiac jakis czas z mezem bo on i tak zmysla i klamie bo ja broni

Gość ja1706
A w Polsce masz rodzinę? Kogoś bliskiego kto pomoże?

Mam w polsce tylko mame.Nie mam rodzenstwa ani nic.Nikt mi nie moze pomoc bo dzieci sie tu urodzily i nie moge ich bez zezwolenia wywiezc poza kraj.