Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ACTIVE

Co sądzicie o młodych meżatkach 25 lat?

Polecane posty

Gość ACTIVE

Faceci co sądzicie o młodych mężatkach?czy w waszych oczach wciąż są atrakcyjne, czy nie zwracacie już na nie uwagi?co myślicie gdy widzicie fajną, młodą mężatkę?

Gość FACET IQ 162
sądze że to jakieś kurrwy , prawdopodobnie wyszły za mąż z powodu wpadki na jakieś dyskotece z nieznajomym burkiem 🖐️

Gość gehenna owadów
Myślimy, że było by z nią fajnie, bo nie miałaby żadnych zbędnych oczekiwań, a w razie wpadki, wszystko będzie na męża. ;)

Gość FACET IQ 231
sądze że to są dziewczyny z gatunku >idiotek z dyskotek

Gość ACTIVE
a jak wyszły za mąż z miłości?:)

Gość FACET IQ 231
"z miłości" :D :classic_cool:🖐️

Gość ACTIVE
no wiesz nie wszystkie dziewczyny są qrwami, sa też porządne rozumne kobiety:)

Gość I na wieki
To niech siedza na cipie przy mezu.

Gość FACET IQ 231
ty do nich nie należysz niestety 🖐️

Gość ACTIVE
naleze i wkurza mnie, że wszyscy oczy wielkie robią na wiadomość "ty masz męża w tym wieku? nie jesteś za młoda?" albo myslą że qrwa;/faceci są po***ani

Gość ACTIVE
zadne prowo

Gość obwisły cyc 87
wiesz, Active, nie masz się czym przejmować, bo jeszcze parenaście lat temu od 25 lat w zwyż kobietę uważało się za starą pannę, jeśli nie miała już męża ;) A ja nie widzę w tym nic dziwnego, moja sąsiadka 23letnia właśnie wzięła ślub z chłopakiem, z którym jest od 4 lat, a on jest starszy 5 lat, więc nic dziwnego, że chciał się już ustabilizować. I nie widzę w tym nic złego, że ślub się bierze w tym wieku, no chyba że to tylko z powodu wpadki i bez miłości, bo to i tak później kończy się rozwodem.

Gość Wysoki standard
Miałam 23 lat gdy wyszłam za mąż -z miłości bo takowa istnieje;) Jestem 3 lata po ślubie i jestem szczęśliwa. Nie wpadłam, nie wyszłam z rozsądku - z własnej nieprzymuszonej woli. I gwiżdzę na to co faceci sądzą o młodych mężatkach - mam super faceta i nie oglądam się za innymi.

Gość Lachariel
Active ja też jestem młodą mężatką i wyszłam za mąż z miłości i nie wiem co mysla o tym faceci, ale wiem że wciaz się za mną oglądają bo wiedzą, że mam męża i dziecko:p

Gość wyluzowany
ACTIVE Oczywiście że są atrakcyjne jeśli są rzeczywiście ładne i młode :)

Gość Wolna2511
Lachariel Oglądają ale nic nie zrobia....i pewnie mają na ciebie wywalone rozwlekła pochwo ...

Gość syśkaata
a ja wam powiem, wszyscy tak mówią ze to młode nie dojrzałe itp a kogo nie spotkam tak do 27 lat to prawie wszyscy żonaci zamężni czy to koleżanki ze szkoły pracy studiów czy ludzie z miasta których znam i nie z jednego środowiska ani z jednego miasta nawet patrząc na polskich piłkarzy to większość ma już zony dzieci a mają po 25-27 lat i zeby nie było dla mnie decyzja slub to nie kwestia wieku :)

Gość kalineczkaaaa
Ja też jestem młodai atrkcyjna i faceci lgną jak muchy:PDopiero gdy mówię,że nic z tego nie będzie, nie jestem zainteresowana bo mam męża to trochę stopują;)

Gość młod
młoda mężatka to jest jak ma 19, 20 lat :P

Gość dfsfdsfdssfds
takie kobiety przegrały życie, ale nie zdają sobie z tego sprawy 🖐️

Gość twetwy
Dopiero gdy mówię,że nic z tego nie będzie, nie jestem zainteresowana bo mam męża to trochę stopują żonate sa słabe najczęściej po porodach i do tego zaniedbane wole wolne.....

Gość wilgotna 13
kalineczkaaaa Stopują bo cię nie chcą :D

Gość on 01957u8791 11
ja też wole wolne są atrakcyjniejsz i normalniejsze :)

Gość sd,mn dasm
żonate są słabe i to fakt czesto są dziwne ja też wole wolne :)

Gość sd,mn dasm
żonate są rozdupcone często a porody robią im rozstępy i powiększają pochwe po za tym nie wiem dla mnie takie zonate nie sa tak ciekawe jak wolne

Gość zadzam
się z przedmówca

Gość Matylda fgfgj
Prawda jest taka, że pierdoły o młodych męzatkach typu"dziwki etc" pszą puszczalskiepseudo- singileki, laski które daja dają tyłek co tydzień innemu, a prawda jest taka że zazdrość ich zżera że dla żadnego faceta nie były wszystkim, żaden nie powiedział im ze są tą jedyną z która chce spedzić reszte zycia.

Gość mężatkaaaaaaaa26
Uważam, że najlepszy wiek na zamążpójście to 23- 28 lat. Nie ukrywajmy, po 30-stce widać już pierwsze zmarszczki i niezbyt ciekawie to wygląda u PM... Ja mam obecnie 26 lat, jestem od dwóch lat mężatką i większość koleżanek z klasy/ze studiów również jest po ślubie ew. mają w planach za rok lub dwa. Są oczywiście wyjątki. A twierdzenie, że kobieta, która wyszła za mąż w wieku 25 lat to dziwka jest absurdalne. Dziwki to te, które polują na mężów tych kobiet i chcą ich odbić, ew. się z nimi zabawić:P A, jeszcze odnośnie powodzenia u płci przeciwnej, powiem tak, jeżeli kobieta się podobała wcześniej, to podoba się również jako mężatka, także jedno drugiego absolutnie nie wyklucza:P

Gość Młoda żonka.
Singieleczki które ssą pały w poszukiwaniu miłości hahah one to są rozdupczone. Zazdrosne paszteciary.