Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Fruwita :)

Mam 44 lata. Odchodzę od męża, bo się roztył, zaniedbał i już mnie nie podnieca.

Polecane posty

Ten związek nie ma sensu, po prostu przestałam kochać męża przez to, że do naszego życia wkradła się rutyna, mąż nie wymyślał nawet żadnych planów na weekend... Oboje tylko w pracy, wracamy o 17, a mąż tylko siedzi na komputerze i ściąga muzykę, a ja oglądam TV. W weekend nigdzie mu się nie chce jechać, a ja bym chciała chociaż spaceru do parku. W domu w ogóle nie zmywa, nie sprząta, nie robi prania. Na dodatek przytył 15 kg i zrobił się brzydki... W ogóle mnie już nawet nie podnieca. Chcę się rozwieść, żeby znaleźć kogoś, kto będzie mi bardziej odpowiadał i będzie kreatywniejszy.

Gość Julka15
ale za to masz dużo czasu na masturbacje ja mam 15 lat

Gość FACET IQ=231
i co myślisz że znajdziesz jakiegoś idiote co będzie ruchał takie rozdymane pudło?! :D 🖐️ sama zostaniesz

Gość Liluuuusiaaaa
Ja mam narzeczonego, którego kocham, ale niesamowicie się zaniedbał :/ Waży 110 kg przy 180 wzrostu. Nie dba o włosy, jest leniwy i mało kreatywny. Kiedyś był inny, boję się tego co może być po ślubie. Współczuję, bo wiem co przeżywasz.

FACET IQ=231, widzę, że IQ masz poniżej 50, a to, jak piszesz świadczy o tym, że masz kompleksy i próbujesz je leczyć, I w ogóle mężczyźni zawsze mówią kobietom takie obrzydliwe rzeczy i je poniżają, żeby myślały, że nie mogą sobie znaleźć kogoś lepszego

Gość FACET IQ=231
ja bym chętnie za ciebie zmywał, sprzątał i robił pranie :)

Gość Liluuuusiaaaa
Może pogadaj z nim, albo powiedz, że dajesz mu czas na wolne przemyślenia i wyprowadzasz się na jakiś czas. Może to coś zmieni.

Trzymaj się jego dupy. Zawsze możesz trafić gorzej. Albo wcale na nikogo nie trafić. Młoda nie jesteś i nie myśl,że będziesz obiektem westchnień płci przeciwnej-tych przystojniejszych. Ci wolą związać się z młodymi kobietami,a nie babciami po przejściach.

Na pewno nie jestem babcią, a ty Bursztynowa21 jesteś megauległym tchórzem i nigdy nie będziesz samodzielna i niezależna :)

Gość grtrtgr
codziennie zakradam się mamie do łóżka by nasrać jej na twarz, a następnie wpychać jej grudki kału do nozdrzy :)

Gość grtrtgr
marny podszyw 10 latku

Gość grtrtgr
językiem ;)

Gość lauritkaaaaa
a po co brałaś slub pewnie dla weselicha,żal weź się ogarnij porozmawiaj z mężem i popracuj nad związkiem,a nie cos Ci nie odpowiada i nara nie na tym małżeństwo polega trzebabyło zyć w konkubinacie

Gość sdkagjlsd
Fruwita wczoraj brałaś ślub a dzsiaj jesteś znudzoną rutyną małżeńską kobietą - ZAGINASZ CZASOPRZESTRZEŃ

Przecież to inna kobieta, tamta miała nick Fruvita :) i skopiowała go ode mnie jak się pode mnie podszywała

Wiem po prostu,że czasem należy coś poświęcić,by wygrać więcej. Po drugie,nie chciałam Cię urazić,ale to,co napisałam jest prawdą. Twój mąż musi być Tobą znudzony,skoro woli komputer.