Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Myszka823

Zona czy przyjaciolka?

Polecane posty

Czy wierzycie w przyjazn pomiedzy kobieta a facetem ? czy zonaty facet potrafi miec przyjaciolke bez tego ze nic pomiedzy nimi nie ma a sie codzien spotykaja w pracy i o wszystkim ze soba rozmawiaja.Czy facet ktory obgaduje wlasna zone do przyjaciolki ,wazac ja do pracy i po nie ma nic z nia? czy wy wierzycie w taka przyjazn ? czy raczej cos pomiedzy nimi jest?

Gość olaff4
jest. ruchanie... 🖐️

Gość bdadhhd
hmm, każdy ma do tego prawo ale w 90% przypadków to nie jest tylko przyjaźń, a zwykle świństwo tego faceta jednym slowem tak jeśli w gre nie wchodzi bliskosc fizyczna lub uczucie

Gość Niemnąca
Nic zdrożnego nie ma. Mam podobny układ - bez obgadywania żony, bo mówi o niej dobrze i z szacunkiem. Przyjaciel i nic więcej. Wierzę. Wystarczy, że oboje są po prostu dojrzali.

Gość b430d
traktuje Cie raczej jak kolegę a nie jak przyjaciółkę

Gość Wysoki standard
Ja wierzę w taką przyjaźń bo mam bliskiego przyjaciela - faceta. Dogadujemy się super, zwirzamy się sobie. On ma dziewczynę ja męża i nikt nie widzi problemu. Nie czujemy do siebie nic poza przyjazn. Ze swoim byłym tez się kumpluję - i jest ok.

Hm on mnie traktuje jak powietrze nie mowiac ani slowa o niej ...a jej wszystko wyznaje co sie dzieje w domu i obgaduje mnie ze jestem zazdrosna i psychicznie chora na jej tle.Co wy na to? Ja tak nie umie zyc a nie mam dokad pojsc mieszkajac za granica.Nikt mi nie pomoze bo nie mam tu rodziny.A maz milczy sie podsmiechuje jak mu dokuczam zmienia temat i unika rozmowy

Gość Niemnąca
traktuje Cie raczej jak kolegę a nie jak przyjaciółkę Nie. Opowiada o swoich problemach, zwierza się, czasem wygada z tego, co mu zalega na sercu i wątrobie. Gdyby traktował mnie jak kolegę, chodzilibyśmy się razem napić.. :P

Ale to moj maz......on sadzi ze ona jest jego tylko kolezanka a ona sadzi ze to jej przyjaciel i bronia sie nawzajem

Gość Krytyyycznie
No to macie problem.. oboje. Tamta kobieta niekoniecznie..

Mysle ze meza laczy z nia uczucie bo na fizyczny kontakt to w sumie nie ma okazji nawet bo on nie wychodzi wieczorami z domu,ale zaczal sie odchudzac i przygladac w lustrze czego nigdy nie robil :/ Ona wpatruje wniego on w nia i nie rozmawiajac do siebie smieja sie pod nosem i usmieszki puszczaja i zaden z nich nie chce przyznac ze to cos wiecej jak tylko przyjazn