Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 1000xxx

Cisnienie sexualne

Polecane posty

Gość 1000xxx

Mam pytanie jak kobiety spostrzegaja i co mysla o facetach ktorzy ciagle maja cisnienie w zylach 1000 i ciagle mysla o sexsie i ciagle malo.Jestem w zwiazku z kobieta ktora ma temperament duzo mniejszy i boje sie ja zranic swoim..jak z nia porozmawiac o tym,czy mnie odzuci? czy bedzie z kims takim ktoremu jest ciagle za malo.jestem po 30stce i czuje ze w moim rozporku zamiast ubywac to przybywa.Czy sa jakies sposoby aby dac upust temu wszystkiemu nie raniac nikogo przy tym?

Gość 1000xxx
nie jestem prostakiem, za sex nigdy nie placilem i nie bede.w glowie tez cos mam.

Gość musisz się sam zaspokajać
a z ukochaną cieszyć się z każdej sekundy.

Gość znowu taki sam temat jak już b
był niedawno taki temat do niczego nie doprowadził a może do jednego: znajdź sobie kochankę czy też kochanki

Gość Ciekawa kotka
ale autorowi nie chodzi o kochanki tylko o to w jaki sposob nie ranic ukochanej... Niestety musze Ci powiedziec, ze masz 2 wyjscia 1. zostac z obecna i predzej czy pozniej jakas inna zlapie cie za ku**sa i wtedy bedzie slabiej 2. odejsc i znalezc temperamentna jak Ty Polecam 2 choc na poczatku bedzie bolec, lecz mniej niz gdybys mial wybrac 1 opcje