Gość mmartitkaa.... Napisano Czerwiec 13, 2012 jestem w trakcie szukania pomysłu na kuchnie, chciałabym kuchnie no właśnie i tu chodzi o kwoty bo wiem ze sa w akrylu , lakierowane itd. a ja nie mam duzego zasobu pienieznego. moja kuchnia miala byc duza ale :) po rozpoznaniu sie daruje sobie zabudowe 3m2 i zabuduje mniejsza czesc pomieszczenia, chociaz bardzo chcialabym wykorzystac rowniez te 3m2.. no i moje pytanie ile mniej wiecej mnie to wyniesie. mam do dyspozycje 3m szerokości, wysokości jakies 190cm, przerabiam kuchnie z pokoju , ktory mam na podwyzszeniu dlatego tak nisko. a głebokość szafek to jakies 50cm. szafki niskie beda mialy jakies 85cm. odejdzie mi jakies 60cm na lodowke ktorej nie chce obudowywac. szafki gorne beda mialy 30cm wys. a dl 200cm , gł mysle ze starczy tez 30cm . z tego beda 2 szafki po 1 m i po 2 półki. szczerze chce sie wyrobic w 4 tys czy to jest mozliwe?:) bardzo proszę o taką orientacyjna nawet wypowiedź. ciekawa jestem czy marzenie o kuchni w połysku zaraz nie pryśnie.. :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach