Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość VVVVVVVVVCXC

PANOWIE -WOLICIE TAKIE BARDZO CHUDE CZY PELNIEJSZYCH KSZTALTOW?

Polecane posty

Gość grakz33
nie jestem fanem anorektyczek , ani grubych kobiet . I tyle

czyli jak jakaś kobieta ma 48 kilogramów to jej mąż musi byc zaraz facetem z zapędami pedofilskimi tak? to dziwne, że wiele kobiet naturalnie, bez diet itd są bardzo chude każdy jest jaki jest, jedni wolą to, drudzy siamto ale wzajemne oczernianie się jest oznaką głupoty, która sprawia że bez względu na wagę kobieta jest beznadziejna, o!

Gość JózefFa
kinky reggae 23. Ale nie sądzę, bym w najbliższych latach miała przytyć :)

Gość JózefFa
a z tym 48 kg to nie przesadzajcie, wiele też zależy od wzrostu, jeżeli kobieta ma 155 cm to waga 48 kg jest jak najbardziej prawidłowa, bo BMI wynosi 20

Gość grakz33
w zasadzie to bardziej denerwują mnie grubaski niz chude laski .. Wiec 90 kg dla kobiety to już waga świni , a nie człowieka . Ale fast foody powoduja ze ludzie tyją i wyglądają jak świnie .

sądzić to sobie możesz co chcesz, czas pokaże :P mi zależy głównie na fajnym charakterze i ciepłej osobowości :) reszta schodzi na dalszy plan. Oczywiście są granice, w obie strony.

Gość JózefFa
kinky reggae mam podstawy by tak sądzić, moja mama i babcia są szczupłe :) Zresztą jeśli bym jednak przytyła to bym się odchudzała, jeżeli przytyłabym więcej jak 10 kg, bo cenię sobie szczupłą sylwtkę, zdrowie, wygląd i w ogóle ;)

Gość Programista
@kinky reggae - normalne kobiety tak wyglądają. Wystarczy o siebie zadbać. Moja dziewczyna 3 razy w tygodniu chodzi na fitness i uprawia sporty sezonowe - narty zimą, rower latem. Na sport trzeba mieć czas. Dodam, że oboje pracujemy na pełen etat i pomimo sportu w tygodniu zawsze chociaż raz w miesiącu na weekend wyjeżdzamy na aktywny wypoczynek.

Gość grakz33
lekka nadwaga mnie nie irytuje , ale nadwaga rzędu 30 kg . To przegiecie . NA pewno nie chciałbym kobiety w łózki która waży około 100 kg . Jakby siadła na ławce to by sie złamała . Jakby 100 kg dama usiadła mi na kolanach to pękłyby mi jądra niewytrzymując jej ciężaru .

Fajnie, fajnie :) A teraz daj mi swój numer :P Ważna też, przynajmniej dla mnie, jak już wchodzimy w nasze prywatne zdanie, jest fajna uśmiechnięta naturalna buzia bez makijażu :)

zgubiłem sie troche w tym temacie, miało byc co wolimy, ja wole fajne wnętrze, wygląd schodzi na 2 plan. Na tym kończe wypowiedzi odnoścnie tego tematu :)

Jasne że szczupłe są lepsze. Coraz częściej grube dziewczyny próbują nam wmówić ze one są sexy a te chude nie

Gość JózefFa
kinky reggae to do mnie z nr tel :P ja zajeta jestem ;) ale co makijazu - to w sumie sie nie maluje, tylko na imprezy ale jest to cień do powiek, tusz ,kredka, bez tapety :)

to fajnie, bedziesz sie mogła malować codziennie jak bedziesz już stara :P i pomarszczona, powiedzmy w wieku 50 lat ;)

Gość bbbbbbbbbbbbhhhh
ojojoj dobra jozefa sie juz tak nie wychwalaj nie jest to wazne w tym temacie

Gość CHUDE JEST SEXY !!!!!!!
:classic_cool:

Gość gość
Zdecydowanie pelniejszych ksztaltow!! A szczegolnie te z duzym tylkiem :)