Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiona555

NIE PRZEPUSCI ZADNEGO MECZU!!!!!!!!!!!!!!zaniedbuje mnie

Polecane posty

Gość zagubiona555

mam faceta ktory wrecz kocha piłkę nozną, wiadomo jest euro, ja tez ogladam mecze- oczywiscie jak Polska gra to nie przepuszcze ale wydaje mi sie ze on wręcz przesadza.. codziennie po 2 mecze ogląda, jak raz musial gdzies pojechac i przegapil jeden to tak mi ubolewal... a ze weekend tuz tuz to zapytalam sie go czy gdzies wyskoczymy w piątek, tzn czy ma plany to powiedzial na poczatku ze nie a potem ze 'sory jednak mam plany, mecz ogladac'. i dodal ze mozemy razem ale ja nie wiem sama no, w sobote razem ogladamy a tez chcialabym gdzies z nim normalnie sie spotkac a nie tylko przebywac oglądając mecze...czuję sie troche przez to zaniedbana, ze mecz jest wazniejszy ode mnie, tez byscie to tak odbierali? i zrobilam krzywą mine a on 'no o co ci chodzi, euro jest raz na 4 lata'. no dobra ale ja to wiem ale raz moglby zrobic wyjatek.... kto ma racje waszym zdaniem? i chcialabym zrobic ktoregos dnia cos, zeby on zobaczyl jak ja sie czuje... i jak np gadamy przez tel to mowi 'dzis sie nie widzimy bo sie ucze' czy cos tam innego ale to brzmi tak jakby myslal ze zawsze mam czas dla niego. wie ze takto jak sie nie widzimy to widze sie ze znajomymi, ale sama nie wiem...

Gość już wszystko wiem
idź sobie na miasto z koleżankami w sobotę

Gość 66^^66
odpier­dol sie od niego! zawsze musisz sie wcinac jak są mecze? wyjdzcie gdzies popoludniu i na 18 do domu, tępa klępo

Ale jesteś histeryczka. Ja bym nie miała nic przeciwko temu żeby mój facet oglądał mecze. To nie jest żadna tragedia i wiesz dobrze że to niedługo się skończy. Wykorzystaj ten czas pożytecznie zamiast męczyć swojego o byle gowno ok?

Gość cicho bądź!
mecz leci!

Gość kuku na muniu ..
poogladaj z nim jaki masz problem ja bym tak zrobiła

Coś ci sie stanie ksiezniczko jak nie zajmnie sie toba tylko meczem? po co go wyciagasz gdzies skoro dobrze wiesz, ze chce obejrzec te mecze.. daj mu troche luzu :O:O mam nadzieje ze to prowo :O

Gość zagubiona555
no dobra ale jak euro nie bylo to spotkalismy sie z moja kolezanka i zostawil nas same zeby do kumpla na mecz pojsc;/

Gość hey yaa
no ale do czego on ci potrzebny na tych spotkaniach? o czym z nim rozmawiasz? niech on oglada mecze z kolegami, ty sie umow z kolezankami i wszyscy zadowoleni

Gość inteligencja nie grzeszysz
jezu, ale tragedia ci sie dzieje. Wez wyluzuj, 95% facetow oglada te mecze i jakos nie widze tu wiekszej ilosci sfrustrowanych tym faktem partnerek.. Zostawil cie z kolezanka? a poplakalas sie od razu czy pozniej..? faceta bys chciala wiecznie przy sobie trzymac i sama stwarzasz sobie problemy.

Euro nie jest co roku, twoje dupsko może wytrzymać ten miesiąc :O Nie ma to jak ograniczać pasje facetowi przez swoje własne widzimisię :O Nie dajesz mu się cieszyć euro swoimi fochami. Wredna suka, nie cierpię takich bluszczy jak ty :O

Gość kosmateus
ja na jego miejscu zabralbym Ci wszystkie kosmetyki tak na jeden dzien zeby cie nauczyc na przykladzie

Gość bambaryla147
a ty znowu to samo!!! Juz ci wczesniej wszyscy pisali, ze zachowujesz sie jak rozpieszczona nastolatka. ZAjmij sie wlasnym hobby, spotkaj z kolezanka idz na zakupy....jestes jak kobieta-bluszcz. Nie osaczaj faceta, widavc on jest dla ciebie calym swiatem. Nie buduj swojego swiata na facecie, bo jak cie zostwai to caly twoj swiat legnie w gruzach.

Gość piwwwosia0
EURO-WDOWA :) haha, odpuść mu:) ja to jestem nawet taka kochana żonka, że wczoraj gościłam- teścia, szwagra, dwóch kolegów z jego pracy i jego kuzyna! ba- nawet sałatkę im zrobiłam i czpisów do miski nasypałam, haha;) na szczęscie w sobote ja mam wolne i idą na mecz do innego kolegi:) bede robić sobie domowe SPA- pelling,maseczka, depilacja, haha:)

Gość reniaaak
Euro jest raz na 4 lata i trwa tylko 3 tygodnie a ty nie mozesz odpuscic? Faktycznie histeryczka z ciebie.

Gość reniaaak
Poza tym w sobote jest mecz Polska - Czechy!!! Chyba cie pogielo, ze facet zrezygnuje z tego meczu. Ja jestem kobieta i sama ogladam wiekszosc meczow.

Gość ojojku
Euro co 4 lata.. ale liga mistrzów co roku ... a jeszcze są mecze jego ulubionej drużyny .. heh.. no i sam gra raz w tygodniu z kolegami.. za nic nie przepuści. A wczoraj nie było prądu popołudniu to chciał generator za 500 kupić zeby nie przegapić :D serio, dobrze że właczyli. Nic to, jakby żadnej pasji nie miał to by był nudny i bym go nie chciała :)

Gość ojojku
zreszta lepiej go w sobote z domu nie wyciagac - w knajpach gdzi nie bedzie meczu - będą same baby, jeszcze sobie jakąs inną znajdzie :D

Gość Iskiereczka Jagna
o ja nie moge, mistrzostwa sa nie co dtydzien bez jaj, tym bardziej ze to takie wyjatkowe, nie rozumiem jak mozna miec pretensje ja bym sie dziila gdyby maz nie chcial takich meczy ogladac. ech baby wstydźcie sie...wytrzymacie chyba nie??!