Karolla83 0 Napisano Czerwiec 13, 2012 witam ,czy ktoś leczył się w antrum w bytomiu- chodzi mi o inseminację ? dzięki za odpowiedzi;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość insemka Napisano Styczeń 16, 2013 Polecam Antrum i Dr. Horaka. Miałam inseminacje, udał.o sie za trzecim razem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość witam ja rowniez Napisano Styczeń 16, 2013 sie tam lecze jestem po 1 IUI Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość meeee Napisano Kwiecień 3, 2013 Hej, I jak tam Antrum ? Polecacie? Udało się Wam?? Też je rozważam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paula 82 0 Napisano Kwiecień 3, 2013 Meee ja tam sie lecze u Tomanka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość meeee Napisano Kwiecień 3, 2013 Hej, Też się umówiłam do Dr Tomanka na 22'go ;-) Na początek myślimy o inseminacji. Skąd Jesteś Paula82? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paula 82 0 Napisano Kwiecień 3, 2013 O no to fajnie bardzo dobry specjalista dobry wybor chodz ja teraz chodze do tomanka do provity bo tam bede miec in vitro to moj mail jak bys chciala sie blizeh poznac;)lub uzyskac jakies info Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paula 82 0 Napisano Kwiecień 3, 2013 Jogobelle82@wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość meeee Napisano Kwiecień 3, 2013 Napisałam ;)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach