Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mia86

L2 LANGUAGE CONSULTING - Szkoła językowa - OPINIE

Polecane posty

Gość Mia86

Czy ktoś z Was pracował może w tej firmie jako lektor? Proszę o opinie.

Gość Mia86
Bardzo mi zależy na wypowiedziach.

Gość ...Koperek........
Nawet 500 zł grzywny może zapłacić jeden z mieszkańców Sosnowca, który podczas wczorajszego meczu Polska-Rosja w przypływie emocji wyrzucił przez okno telewizor. Zrobił to zaraz po pierwszej bramce.

Gość lektorka L2
pracuję w L2 Language Consulting siedem lat i bardzo mocno polecam - szkoła ma bardzo dużo kursów w bardzo różnych lokalizacjach, często można zajęcia sobie zblokować, więc jest naprawdę ok pod tym względem. co więcej: ciągle dochodzą nowi klienci więc jest w czym wybierać. dla mnie jedną z najważniejszych zalet jest to, że w L2 bardzo często dostaje się jeden kurs na dłużej niż semestr, co daje poczucie stabilizacji jeśli chodzi o zawód lektora.. jak dla mnie szkoła bardzo ok :)

Gość lektorzpasja
zgadzam się z przedmówczynią. szkoła bardzo przyjazna ibardzo pomocna lektorom. mają duży wybór kursów. pracuję kilka lat, mam porównanie z innymi szkołami w tej branży i zdecydowanie polecam L2. na plus: jest duża biblioteka, mega opieka metodyczna, pomoc organizujących kursy, bardzo dobry kontkat między lektorem a fiurmą. naprawdę super.