Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Śmieszny Student

Polacy pięknie urządzili Rosjan, będą już grzeczni do końca turnieju

Polecane posty

Gość AntyKibol
polski patriotyzm okazał się być zbudowany na nienawiści do Rosjan, wierze w mord smoleński oraz nadstawianiem tyłka czarnym. Ja za taki patriotyzm serdecznie dziękuję.

Gość Kotliński odkrywa prawdę
Polska stała się watykańskim kondominium - powiedział Roman Kotliński z Ruchu Palikota odnosząc się do negatywnego zaopiniowania przez sejmową komisję projektów ustaw SLD i RP ws. likwidacji Funduszu Kościelnego. i to niestety jest prawda ...

Gość buc2
jakby malo bylo nam wstydu na swiecie

Gość Maciej Maciejowski
"Żałuję, że Policja nie zabroniła marszu Rosjan i honoru Polski musieli bronić kibole. Brawo dla nich! Nie dajmy sobie pluć w twarz" - napisał na swoim Twitterze radny miasta Warszawy z ramienia PiS Maciej Maciejowski. takich "reprezentantów narodu" wybieramy sobie ...

Gość Kavok
bo te nienawiść podsycały polskie gazety i ci tacy wydawało by sie inteligentni polscy dziennikarze którzy w swoich gazetach nawoływali cytuje dosłownie " Bić Moskala" i były tego skutki

Gość Zojka z Wawy
to jasne, że politycy i ich sługusi w mediach rozpętali całą tą zadymę ... chcieli by Polacy zbili Ruskich, to miał być manifest siły polskości. Haniebne to i głupie. Poaz tym nie zastanawiają się nad tym, że na Mundialu w Rosji Rosjąnie zbiją nas, jesli się w ogóle zakwalifikujemy. A może liczą na to ?

Gość kaczyści, ziobryści i ...
... gowinowcy to zakały wyznające archaiczna wizję państwa i narodu.

Gość anty-kacapnik
brawa dla dobrych chłopaków spod znaku hools!

Gość tak pieeeeeknieee
Ja pierdolw jaki patriotyzm??? ze pijane bandy chamow- polscy kibole rzucali sie na przyjezdnych? Polska jako gospodarz zaprasza gosci a jak przyjada to w ryja ich leje? Wstyd na caly swiat.

Gość koksy nie kosy a wpierdol
dostaną bo mniej ich będzie a poza tym co to za myśłenie ? Ruskim zawdzięczamy to, że Niemcy nas nie wybili do nogi. To że sami nas trochę przycisnęli na 45 lat to mały pikuś. Nawet te 200 000 zamordowanych najpierw przez Stalina i potem polską komunę przy 1 000 000 - 2 000 000 zamordowanych przez Niemców na wstępie, bo plany mieli dużo ambitniejsze, to nic.

Gość Brothers of blood
Dla mnie Polacy a dokładnie prezydent miasta nie powinni się zgodzić na przemarsz Rosjan ( Rosjanie by się nie zgodzili na Polski przemarsz ) i gadanie polityków że liczą i mają "nadzieję" że Polacy i Rosjanie zachowają się kulturalnie i grzecznie pokazuje ich wiedzę o życiu.....do mnie strasznie bawi jak Polacy ( zwłaszcza kobiety ) zależy im na pięknej opinii o nas o każdym jest jakaś tam opinia.....i ta nasza otwartość nic nie zmieni..... po za tym ta "otwartość" doprowadziła do burdy....

Gość uwaga na Uważam Rze
i Uważam Rze Historia - propagują zafałszowaną historię !!!!!!!!!!!

Gość ewka lo
wlaczcie tvn24 kurwa ale wstyd wstydze sie za polakow

Gość Patriota 2145151
koksy nie kosy a wpierdol To nic nie znaczy dla ciebie bo ty wyrzekasz sie sam siebie skoro ciebie nie obchodzi ze mordowali Polaków to jak zamorduja twoja rodzine i zgwalcoą zone to moze zrozumiesz a i ciebie na koncu tez spizgaja

Gość Patriota 2145151
zgadzam się z Brothers of blood

Gość buc2
czyli standardowo

Gość tak pieeeeeknieee
To bylo 60 lat temu, nastepne 1000 lat mamy zyc w nienawisci do Rosjan?

Gość koksy nie kosy
do Patrioty umiem ważyć sprawy. Zło jakiego doświadczylismy od Komunizmu jest niczym w porównaniu do tego co zrobili nam Naziści, nie mówiąc o porównaiu do tego co planowali nam zrobić ale nie zrobili bo Komuniści im to uniemozliwili. Obecna propaganda polska stawia tą sprawę na głowie, przemilczając starszliwe zbrodnioe nazizmu, a nadmiernie eksponując umiarkowane - z historycznej perspektywy umiarkowane - zbrodnie komunizmu na Polakach.

Gość przeciez znowu to ruscy
polakow zlali :D 9 rannych w tym 7 polakow jeden hiszpan i 1 rusek :D

Gość n,,,,.,
prowokowali polaczki?to dostali wjebane i dobrze

Gość zdziwiony .....
przecież to rosjanie dostali oklep byłem w warszawie i widziałem do tego można zobaczyc jak Polacy leją ruskichh bo pokazywali..... masakra jakaś po co oni się biją .....

Gość zdziwiony .....
do tego uefa ukarała rosjanów za to że zaatakowali czechów ale to już inna sprawa wtedy po meczu rosja czechy doszło też do bójek i rosjanie bili sie z czechami

Gość zdziwiony .....
a i ma przyjechać jakaś szycha ruska do nas w zwiazku z burdami i wielka nienawiscia wobec siebie miedzy nami

Gość zdziwiony .....
a i chorwaci lali sie troche z irlandczykami troche z policja :D ale to w Poznaniu

Gość przeciez znowu to ruscy
ci w czerwonych koszulkach to ruscy :D

Gość bylem tam i widzialem
Byłem, widziałem. Ruscy przeszliby spokojnie do stadionu gdyby nie zostali zaatakowani przez polskich "patriotów. Jednego z nich nawet rozpoznałem bo to taki okoliczny mordobij. Z reguły siedzi pod blokiem z koleżkami i popija piwko z puszki - nie przegapi za to żadnej zadymy. Chce mi się śmiać gdy czytam posty jakiś kolesi, którzy twierdzą, że Putin wysłał prowokatorów albo, że to policjanci. HAHA. Zapewniam, że ten rozbijaka nie zna słowa po rusku a z policją ma tyle wspólnego, że rzuca w nich kamolami przy każdej okazji. Cóż - widać, że niektórzy nie chcą widzieć prawdy i wymyślają niestworzone historie, teorie spiskowe, zamachy i inne cuda.

Gość polscy kibolnicy są pupilami
PiS a i PO im stara się nie zrobić większej krzywdy. PiS określa kibolników jako patriotów co nie dają Polsce pluć w twarz, PO oficjalnie nadaje na nich ale w rzeczywistości ich nie ściga zbyt energicznie i toleruje burdy.

Gość Osteski
Polska pokazała swą rasistowską, ksenofobiczną, zapijaczoną mordę wyjąc że jej w pysk napluto.