Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość soundtrack

Trudna sytuacja

Polecane posty

Gość soundtrack

5 lat z dziewczyną, zainteresowała się innym, zostawił ją, wróciła, małe zaangażowanie z jej strony, rozpadlo się. Tamten jakby mało zainteresowany, ona trochę zafascynowana jakąś nowością, dlatego koniec ze mną, znowu wrocili do siebie, chyba. Brak jakiś konkretnych rzeczy które by robili, ale spotkania itp są. Poradźcie co byście zrobili. Czy dać spokój, przeczekać, zobaczyć co się stanie. Żyć własnym życiem. Czy zawalczyć, spotkać się z tamtym. Mocno mu wybić z głowy takie podchody, zamieszać. Pokombinować?

Gość Dorotka-psotka
skoro ona odchodzi i wraca co jakis czas to raczej nie bedziecie razem ale jesli ci zalezy sprobuj i zobaczysz co bedzie

Gość jesteś chyba chory
psychicznie a w tej sytuacji można radzić tylko jedno....

Gość soundtrack
Pytam ale sam chyba w to nie wierzę, wiecie jak to jest. Dziewczyna piękna, ale coś pękło. Szkoda byłoby stracić coś takiego, ale powiedziałem jej że to definitywny koniec niedawno i mnie wyrzuty sumienia złapały.

Gość soundtrack
Dorotka-psotka co by Cię przekonało do powrotu? Ona to niezdecydowana po prostu, mówi że chce się przekonać co będzie. Że nie wyklucza niczego i nie chce myśleć na razie co będzie tylko żyć. Fuck właśnie przez to że się określiłem złapały mnie wyrzuty

Gość Dorotka-psotka
kazdy zaluje po stracie ale pomysl o sobie czy taki zwiazek ma sens

Gość Dorotka-psotka
trudno powiedziec co takiego ale widocznie cos nowego co by urozmaicic zwiazek zeby sie nie nudzic

Gość soundtrack
Wiem że nie ma sensu. Fuck wiem to, ale...zawsze jest ale. Trzeba się czymś zająć. kU*RWA JESTEM ZŁY NA SIEBIE, nie daje już po sobie poznać, dałem spokój. Jej to nie pasuje. Widzę to. Ale to za mało.

Gość Dorotka-psotka
ona sama niewie czego chce,daj jej ulitimatum niech sie zecyduje co chce czy byc z Toba czy z innym jesli ci zalezy

Gość soundtrack
Tylko jak urozmaicać związek nie będąc w nim. Widuję się z nią codziennie, ale nie jesteśmy razem. Dam po sobie poznać to koło ratunkowe. Ech...... Wytrwałości mi trzeba, cierpliwośći. ale nasuwa się myśl żeby powalczyć, chociaz rozmowa z tamtym może przynieść odwrotny skutek, zlać nie ma sensu bo już w ogóle tragedia by była:)

Gość Dorotka-psotka
nawet nie mysl o zalaniu robaka to nie pomaga w niczym a wytrfalosci i cirpliwosci to bardzo duzo trzeba

Gość soundtrack
Dałem jej to ultimatum, mówi że na razie nie może powiedzieć, jest gdzieś umówiona z nim na wesele, że chce iść, bo już się zgodziła. Z resztą ja też bywałem ostatnio na imprezach...bo ultimatum postawiłem z jakiś tydz temu, a dzisiaj powiedziałem że nie wracam do tego jesli nie chce........

Gość a daj sobie z nią spokój
Hej hej, bardzo dobrze zrobiłeś, że powiedziałeś jej definitywnie spadaj. Ona z kolesiem pokręci i nie będzie miała do kogo wrócić, żeby znowu mącić. Zostaw ją, niech się mota, a sama zobaczy ile straciła. Chcesz z nią być w takiej niepewności, czy znowu kogoś nie pozna i się zafascynuje? Ona szuka ciągle. Ty nie jesteś Tym. On też nie jest Tym, to niech szuka, może znajdzie. A Ty jeszcze poznasz kogoś fajnego, zobaczysz. Szkoda zachodu na obijanie mordy temu drugiemu. On też się przejedzie.

Gość Dorotka-psotka
daj sobie spokoj masz racje ale milosc jest slepa:)

Gość soundtrack
a z tego co widzę to ona za nim lata, bo tamten ją pogonił już wcześniej, ale złapało ją...kurde właśnie jakoś tak nie mogę ostatnio ogarnąć jakiegoś spoko człowieka-dziewczynę. Wiesz taką normalną, nie ganiającą za wszystkim, z którą można byłoby się powłóczyć po kinach i knajpach:) gdzie one są??

Gość soundtrack
a to ja ją teraz pogonię...powiedziałem że zero kontaktu. Nie ma co się męczyć, lato idzie:) w lato może bardziej sprzyjająca atmosfera na podrywy:D

Gość Dorotka-psotka
niekture siedza po 2 stronie monitora:))

Gość a daj sobie z nią spokój
Wiem, bardzo ciężko jest odrzucić takie uczucia i zapanować nad nimi, ale chłopak właśnie tym wygra. Jeśli jej pokaże obojętność i chłód. Wtedy jej zacznie na nim zależeć. Trudno to pojąć i jeszcze trudniej tak postępować, ale jak chcesz, to spróbuj chłopaku. Bo Ty już tak robisz, tylko bardzo niepewnie :) ale właściwie, uwierz.

Gość Dorotka-psotka
masz racje na plaze ,do klubu i bierz sie za laski tylko nie wybierz sobie jakies durnej:)

Gość soundtrack
heh mam nadzieję że mi przejdzie szybko, żebym nie pluł sobie tylko w twarz kiedyś że nie spróbowałem...mógłbym teoretycznie popsuć jej te plany, mógłbym do gościa podbić i pogadać. A pier*dole. Niech się dzieje wola nieba:)

Gość Dorotka-psotka
za pobicie mozesz pojsc do pierdla a po co ci zycie sobie marnowac przez jakiegos typka

Gość soundtrack
Daj spokój, te w moim wieku to większość zajęte, albo właśnie zakończyły jakiś związek to zmanierowane na różne sposoby. Te młodsze znowu już trochę inne myślenie albo brak:D ja 24l:D Muszę chyba odpocząć od dziewczyn na jakiś czas i nie próbować na siłę znaleźć tylko niech sama się znajdzie jeśli ma się trafić.

Gość soundtrack
A to ja bym go nie bił. Nie mam nic do niego poza tym że go nie szanuje. Bo wcześniej go znałem. I to ja ich poznałem. ALe to ona zaczęła latać. Był słabszy moment w związku i jakoś się potoczyło. Poznali się chujowo, nie wiem jak oni myślą, że koniec będzie dobry jak początek dupny.

Gość Dorotka-psotka
ja jestem starsza od ciebie i po przejsciach ale sie nie poddaje znajomi mi mowia ze mozna jeszcze w moim wieku ulozyc sobie zycie wiec ty tym bardziej nie poddawaj sie ogranij sie po rozstaniu i dalej szukaj

Gość Dorotka-psotka
mysle ze on tez sie na niej zawiedzie