Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Anioleczek17

co mam zrobić

Polecane posty

Wczoraj Byłam u mojego faceta on ma 28lat ja 18 lat.. Mam ciągle problemy z uszamy . wczoraj drażnił sie z psem który głośno szczekał że bólały mnie uszy prosiłam aby przesatał a on do mnie nie wymyślaj. w pewneij chwile zabrałam psa na ręce a on do mnie "wypierdalaj suko" poszłam do domu dzwonił do mnie a ja nie odbierałam , odrzucałam napisał mi esemesa ,, NIE TO NIE JA NIE BEDE DZWONIŁ I PRZEPRASZAŁ..JESZCZE RAZ RUSZYSZ MOJEGO PSA TO INACZEJ POGADAMY" CO MAM ZROBIĆ??

Gość lalinnkkaa
no przesadziłaś..... nie dziwie się że facet się wkurzył.... zachowujesz się jakby był dzieckiem ... przesadzał ci hałas trzeba było wyjść.

Twój facet zachował się jak egoista i wogóle bardzo niemile się do ciebie odnosił co bardzo zle o nim świadczy. W przyszłości pewnie nieraz będzie tak postępował.

Gość kasienka_kasienka
przeczytaj to co sama napisałaś- tu jest jasna odpowiedź na to co masz zrobić... SZANUJCIE SIE DZIEWCZYNY, no chyba ze jesteś przywyczajona że ktoś do Ciebie zwraca się ,,SUKO"..

Gość week of view
to prowokacja jakas? Az niewiarygodne sie wydaje zebys nie wiedziala co w takiej sytuacji zrobić. Zostawić niedomyłka i koniec kropka.