Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Przyszła Mama26

Położna Piotrków Tryb

Polecane posty

Gość także przyszła mama:-)
hej, ja również szukam dobrej położnej i i słyszałam najlepsze opinie o p. Jolancie Dędek

Gość także przyszła mama:-)
a w którym tygodniu jesteś w ciąży? Bo ja to dopiero sam początek - 8 tc:-)

Gość mamazpiotrkowaa
ja etz jestem z Piotrkowa, z tym, ze czeka mnie poród na Roosvelta. Macie moze jakies informacje o tym szpitalu? lekarzach?

Ja to już przy końcówce bo 36tydz .Też o niej słyszałam...ale ona juz nie pracuje w szpitalu trzeba do niej dzwonić. Może ktoś jeszcze się odezwie

Ja o Szpitalu na Roosvelta mam jak najbardziej dobre zdanie. No ale niestety mam lekarza który pracuje na Rakowskiej więc tam zamierzam tez rodzić.

Gość mamazpiotrkowaa
a wiesz moze jakie tam sa warunki na porodówce?

Z tego co mi ostatnio koleżanka opowiadała to dobre. Ogólnie oddział jakoś niedawno był w remoncie. Więc musi być dobrze :) Kurczę naprawdę nie ma nikogo kto mógł by polecić mi jakąś położną?

Gość mamazpiotrkowaa
i wiecie moze dziewczyny ile kosztuje takie wynajecie połoznej do porodu?

Gość mamazpiotrkowaa
ja również słyszałam dobre opinie o p. Jolancie Dędek, ale sama nie korzystałam z jej pomocy i nie widziałam kobiety na oczy. Wiec tylko z opowiadn wiem, ze ja chwalą.

hej dziewczyny. Ja też jestem w ciąży i powiem wam, że zrobiłam wywiad taki jakiego świat nie widział i zdecydowanie wybieram poród na Rakowskiej. Między innymi dlatego: 1) oddział jest wyremontowany, przyjazny 2) sale poporodowe są głównie jednoosobowe 3) w pokojach dodatkowe rozkładane fotele dla partnera/męża - może on więc nocować - nie jesteście wtedy same (to dla mnie spory czynnik) 4) personel zdecydowanie ponoć lepszy na rakowskiej

Gość mamazpiotrkowaa
no ja znow slyszałam o personelu nie najlepsze opinie, szczegolnie o niektorych lekarzach.

Gość mamazpiotrkowaa
o personelu na rakowskiej

ano tak to juz jest - co osoba to inna opinia:-) jak same nie sprawdzimy to chyba się nie dowiemy... a o których lekarzach słyszałaś nieciekawe opinie?

Gość ja akurat
chodzę do szkoły rodzenia prowadzonej przez panią Dędek, ale będę rodzić w Łodzi, bo stamtąd pochodzę, więc za wiele nie pomogę ;)

ja też bym chciała w późniejszym czasie zapisać się do szkoły p. Dedek (bo teraz to na razie ciut wcześnie). Co możesz powiedzieć o tej szkole?

Gość ja akurat
Jak na razie byłam na dwóch zajęciach, bo jestem dopiero w 28 tygodniu :) Dużo dziewczyn, trochę mało miejsca, ale atmosfera bardzo miła :)

Hej, jest tu ktoś z informacjami na temat położnych do wynajęcia w szpitalu na Rakowskiej w Piotrkowie? Dziewczyny, możecie kogoś polecić? wiecie coś na temat kosztów wynajęcia położnej?

Gość mamapttbb
moim skromnym zdaniem pani Jolanta D za bardzo wchodzi w "tylek'', mówi przede wszystkim na " Ty" co ona sobie wyobraża ? Siedzi przy porodzie i kasę zbiera , a inne położne padają z wyczerpania i nic nie dostaną (poza pensją) a dama sobie siedzi .

Gość Paulina K
Witam przyszłe Mamy! Znalazłam ten temat wertując internet w poszukiwaniu jakiejś księgi gości, lub forum gdzie mogłabym zamieścić szczególne podziękowania i wspaniałą opinie o położnej dzieki której mój poród okazał się nie taki straszny jak go wszytscy malowali. Mowa o Pani Krysi Łasek, którą z ręką na sercu mogę Wam dziewczyny polecić jako najwspanialszą, super ciepłą i bardzo oddaną osobę na tym oddziale. Oczywiscie nie chce aby inni pracownicy stracili w waszych oczach, ale gdyby nie Pani Krystyna na prewno nie poszło by to wszytsko tak gładko i naturalnie jak to sobie każda z nas marzy :) Jeśli kolejny dzidzius to tylko z Panią Krysią! Jeśli Pani to przeczyta - WIELKIE DZIĘKI!!! Pozdariwam i życze Wam powodzenia!

Gość nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ja rodziłam dwójkę dzieci na rakowskiej w 100% procentach polecam personel miły a lekarze nie wszyscy mają złą opinie czy to będzie CZMP czy Rosvelta itd.zawsze znajdzie się jakiś lekarz nie taki,a tak na marginesie za piniądze to ksiądz się nawet teraz modli. Po drugie znajoma rodziła w Łodzi CZMP i narzeka ponieważ miała dziecko pośladkowo ułożone oni kazali jej rodzić normalnie dopiero po awanturze jej męża i matki zrobili cesarkę i mówi nigdy tam.

Gość gość20
Ja również rodziłam z panią Krysią Łasek. Dzięki niej mój poród był krotszy i naprawde bardzo pomagała rozmawiała chodziła ze mną po sali i naprawde bardzo zależało jej n zdrowiu maluszka co chwile sprawdzała tętno i jak tylko cos było nie tak odrazu zareagowała dzieki niej mam zdrową córcie

Gość gość
Ja akurat nie rodziłam ale byłam w szpitalu na Rakowskiej i naprawdę miła atmosfera, nie wiem jak jest teraz ale bardzo polecam ten szpital. Na Roosvelta robią z człowieka śmiecia. Teraz mieszkam w Warszawie i chyba dobrze bo tu opieka medyczna jest lepsza