Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LIKLA

MAM DOŚĆ- MOJE BATERIE ŻYCIOWE SIĘ WYCZERPAŁY

Polecane posty

Gość LIKLA

JESTEM 6-LAT PO ŚLUBIE MAM 2 CÓRECZKI I PASKUDNEGO NIE ODPOWIEDZIALNEGO MĘŻA (KTÓRY STAŁ SIĘ TAKI PO ŚLUBIE) I MAM WSZYSTKIEGO DOŚC. OD DWUCH LAT MAM WRAŻENIE ŻE JESTEM NIEWOLNICĄ OGNISKA DOMOWEGO. JESTEM OPIEKUNKĄ, SPRZĄTACZKĄ, KUCHARKĄ, KONSERWATOREM DOMU, NIE MAM CZASU NA SIEBIE OPRUCZ DOMOWYCH OBOWIĄZKÓW ZAJMUJE SIĘ FIRMĄ KTÓRĄ OTWORZYŁAM BO MIAŁAM DOŚĆ CIĄGŁEGO SKRUPULATNEGO WYLICZANIA MARNEJ PENSJI MĘŻA. NIE MAM CZASU PODRAPAĆ SIĘ W D..Ę A MIMO TO SŁYSZĘ ''JEST CI ZA DOBRZE POPROSTU NIE WIESZ NA CZUM CI D..A JEŹDZI'' MOŻNA OSZALEĆ!!!!!! Z OSOBY ROZEŚMIANEJ TOWARZYSKIEJ I PEŁNEJ WERWY STAŁAM SIĘ ZGOSZKNIAŁĄ BABĄ I TO WSZYSTKO DZIĘKI MOJEMU MĘŻUSIOWI KTÓRY WIECZNIE WSZYSTKICH WYKORZYSTUJE I PO ŚLUBIE STAŁ SIĘ INNYM CZŁOWIEKIEM PO DZIECIACH NIE PRZYTYŁAM A MIMO TO SŁYSZĘ ŻE JESTEM GRUBASEM. I WIELE BY OPOWIADAĆ JESTEM ZŁA LENIWA I MAŁO SEXI. ZASTANAWIAM SIĘ CO MAM ZROBIĆ MAŻE ZŁOŻE OFIARE CAŁOPALNĄ Z DZIEWICY TO ZADOWOLE WSZYSTKICH. TYLKO MOJE STOKROTKI MALUTKIE MNIE DOCENIAJĄ .

Gość LIKLA
a ty może nie jesteś zawsze szczery ?

Gość nie marudzem
wiesz co, ja też mam wiele problemów, a nie marudzę

Gość LIKLA
czy ja marudzę ? nie ja nie marudzę, marudzą dzieci jak są głodne albo się nudzą. Ja jestem wykończona i napisałam bo liczyłam na jakiś pomysł zebrania sił życiowych , pomysł na coś co zajmuje mało czasu a dzięki czemu będę mogła przez chwilę zapomnieć o codzienności o takim ''dniu świstaka''