Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja78

Odnośnie ruchów.

Polecane posty

Gość ja78

Dziewczymy, zwracacie w ciagu dnia uwagę na ruchy maleństwa? Jestem w 30 tc i powiem szczerze, że gdy sprzątam, gotuję etc. to dziecka nie czuję, nie wiem czy śpi wybujany, czy tak słabo kopie a ja mam łożysko na przedniej ścianie. Nasłuchuję rano po przebudzeniu i wieczorem - wtedy istne szaleństwo, bo tatuś przykłada rączkę do pbrzucha. W ciągu dnia zdarzy się jakiś kopniak, którego wyczuję. Jak jest u was?

Gość paula30099
Zazwyczaj jak sie ruszasz to nie czujesz ruchow...ja mialam tak samo, dopiero wieczorem jak usiadlam to sie zaczynalo :))))) albo jak zjadlam cos slodkiego.

Gość hghfcdg
tak nasłuchiwałam i liczyłam już od 30 tygodnia ruchy jak chodziłam to bardzo rzadko czułam ruchy łożysko też miałam przez większą część ciąży głównie na przedniej ścianie ale co 2 h siadałam i dawałam małemu szansę się wykazać i sprawdzałam czy jest wszystko ok

Gość badylekkkkk
co znaczy ze mialas przez wieksza czesc ciazy lozysko na przedniej scianie????? bo ja chyba czegos nie rozumiem.zdiagnozowane lozysko na przedniej scianie zostaje juz do konca ciazy na przedniej scianie.wytlumaczcie bo juz zglupialam.

niekoniecznie zostaje na przedniej ścianie ja też tak miałam - bardzo rzadko czułam ruchy i słabo - przeważnie dopiero jak się położyłam spać, z dziećmi wszystko w porządku