Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

NIKI72

jak sprawdzic czy jest po rozwodzie?

Polecane posty

Od jakies czasu jestem z mezczyzna na ktorym zaczyna mi zalezec. Powiedzial mi ze jest po rozwodzie, nie utrzymuje kontaktu z byla zona. Ja jednak majac przykre doswiadczenia chciala bym wiedziec czy mowi prawde. Troche mnie nie pokoi to ze nie ma papierow rozwodowych, powiedzial ze niebyl na sprawie rozwodowej, a papiery przyszly na adres mieszkania w polsce gdzie juz sie wymeldowal. Wszystko jak dla mnie jest tak dziwne, nie chce sie ladowac w jakis uklad gdzie jakas kobieta kiedys mi wygarnie ze zwiazalam sie z zonatym.Jestesmy z dwoch roznych koncow polski, detektywow tez nie chce wynajmowac. Czy ktos wie jak sprawdzic?

ja mysle, ze sprawa jest calkiem jasna;-))) kolo wciska taki kit ze az uszy paruja;-)) zgubil papiery rozwodowe;-)) a ja nie znam pinu do swoich kart bo place gotowka;-)) - te dwie historie sa dla mnie tak samo wiarygodne;-) wiesz w mniej trywialnych kwestiach nie raz sie sprawdza w poprzednim miejscu zamieszkania poczte jeszczze jakis czas po - a tu prosze sie "akuracik" tak nie(?)szczesliwie zlozylo;-)))

Gość też myślę że koleś ściemnia
czy warto być z kolesiem do którego nei masz zaufania ? gdybyś ufała mu nie myślałabyś o tym jak go sprawdzić.... moze nie warto brać się za rozwodników ?

W sumie nikt mi nie odpowiedział na pytanie, jak sprawdzić? Ale fakt jest ze brak zaufania w zwiazku to juz podstawa do zastanowienia sie gdzie jest milosc? mysle ze zalezy mi na nim ale nie wierze mu, a intuicja czesto mnie nie zawodzi. Moze faktem jest ze po co sie meczyc i kombinowac sprawdzajac. Zakoncze ta znajomosc. Moze zycie przyniesie inne rozwiazania. Dzieki.

prawdzic mozna w urzedzie stanu cywilnego (chyba) - o ile wiesz gdzie odbyl sie slub oraz rozwod. Natomaist watpie zeby USC udzielal takich informacji osobom trzecim;/