Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kadzia00

Facet 21 lat zero związków na koncie

Polecane posty

Mówi, że nigdy nie był w stałym związku pomyślałam dziwne bo facet przystojny, wysoki, inteligenty, fajnie się z nim gada widać, że podoba się kobietom, przy którymś spotkaniu zapytałam, a więc skaczesz z kwiatka na kwiatek odparł, że nie trafił na odpowiednią dziewczynę, a panny na jedną noc już przerobił i go to nie interesuje. Ale nie mogę się nadziwić jak taki facet mógł do tej pory być sam..

Gość yabaggpde
facet 21 lat to dziecko.... facet pasuje mi raczej do kogos blizej 30...

Gość mleczny cycuś
Proste. Przekonał się, że może mieć każdą, bo lecą na niego i trudności mu żadnych nie sprawia zdobycie dziewczyny. Nie wysilał się i nie wkładał w takie przelotne znajomości uczuć, więc brak mu empatii, sympatii i nie brakuje mu tego. Sam mówi, ze jeszcze się taka nie urodziła, co by go zauroczyła. Jak taką spotka kiedyś, to jeszcze dostanie tymi uczuciami w łeb aż się zdziwi i zgłupieje.

Gość prowokantkaxxaaxx
skoro tak ci mowi tzn daje ci do zrozumienia nie ze chce byc z toba na stale..to oczywiste;]

Gość fmhjm
ruchac trzeba zobacz czy nie prawiczek

Gość powiem i ja....
ale on przecież do tej pory nie był sam ...co najwyżej nie był w jakimś stałym związku a to różnica widać nie trafił na taką która by mu na poważnie zawróciła w głowie