Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ebeautymanicure

Stylizacja Paznokci Częstochowa Dojazd

Polecane posty

MANICURE-SUPER OFERTA BEZ WYCHODZENIA Z DOMU MANICURE HYBRYDOWY TYLKO 49zł. STYLIZACJA I PRZEDŁUŻANIE PAZNOKCI 50-75zł. Zadzwoń bądź napisz by otrzymać szczegółowy cennik i dowiedzieć się więcej. W celu ustalenia wizyty proszę o kontakt telefoniczny. KONTAKT: www.e-beauty.czest.pl tel: 790268134 (odpisuję na sms) gg: 42803885 e-mail: e.beauty@interia.pl Zapraszam Panie z Częstochowy i okolic

Gość patrycja perska
Tak się składa, że swego czasu szukałam szkolenia stylizacji paznokcia w Częstochowie i nie było kompletnie nic, a nawet jeśli kogoś znalazłam, to opinie były fatalne. Radzę wybrać się do większego miasta, choćby do Warszawy. Potencjał i możliwości są bez porównania większe.

Gość amaberska
Trudno powiedzieć czy potencjał jest większy. Raczej głównie chodzi o to, że szkół jest znacznie więcej, a co za tym idzie, znacznie większa jest także konkurencja. Dzięki temu jest w czym wybierać. Ja wcale nie wybrałam najtaniej, bo poszłam do New Nails na Grzybowskiej, ale przynajmniej mogę powiedzieć, że efekty tego wszystkiego nadeszły... Mam pracę w dobrym salonie, a to własnie było moim celem.

Gość maleziaj p.
Niestety, ale tylko wieksze miasta posiadają salony z dobrze ogarniętym tym tematem - taka prawda. W mniejszych miastach uczą zazwyczaj dziewczyny, które po prostu prowadzą mały salonik i chcą dorobić ucząc, ale nie jest to w żaden sposób profesjonalne.

Gość gość
Stylizacja paznokci zel akryl tips lub forma juz od 65 zl hybryd 45zl tr 661 070579 dojazd gratis Zapraszam serdecznie