Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paranojaczyjak

czy ja mam paranoje?

Polecane posty

Gość paranojaczyjak

czy ja mam paranoje? moj 20 letni facet mieszka Sam (mieszkanie oplacaja mu rodzice), studiuje... znalazl sobie robote na euro. zgarnie 2 tys. I zamiast przeznaczyc na samochod ta kase to woli kupic play'a I zrobic niby remont. Ale co on zrobi w domu za ta kase?! za prawko maja mu zaplacic rodzice. sama robie wlasnie prawko.. nie myslcie ze jestem jakas blachara, bo nie. bede miec wlasne auto. Ale dla mnie to dziwne, ze moj facet nie chce sobie kupic za ta kase auta (mimo, ze podobno chce). gdzie on znajdzie taka fajna fuche I tak dobrze platna? za 3 tyg 2 tys? kurde! gdyby nie szkola sama bym poszla tak zarobic. Ale dla mnie on zaczyna byc... dziecinny? samochod kontra PlayStation? no prosze... czy to ja mam jakas paranoje czy jak? bo na pewno nie bede go podwozic..

Jego kasa, jego praca- jego pomysł na wydanie pieniędzy. Dysponuj swoimi, bo póki co nie mieszkacie razem i nie macie wspólnych pieniędzy- on chyba nie mówi Ci na co wydawać Twoje?

20 lat to jest jeszcze dziecko, wiec nie wymagaj za duzo, pozatym jego kasa niech ja wydaje na co chce

Gość zs:)
POZA TYM :classic_cool:

Gość paranojaczyjak
wiecie... niby tak. jednak juz chcemy sobie rzekomo ukladac razem zycie. ja mam 19 lat. jestesmy 2 lata razem. dla mnie takie podejscie jest dziecinne! poza tym, ma juz playa wiec nie wiem po co mu kolejne... balabym sie z nim ukladac swoje zycie

w wieku 19 lat chcesz sobie ukladac zyci z facetem, ktory ma 20 lat?? heheheh :-D :-D On pracuje, on zarabia i niech wydaje na co chce, niestety nic Ci do tego. NIe jestes jego zona, zeby wtracac sie do jego wydatkow

Gość nie wiem co Cię dziwi
faceci są dziecinni, może niektórzy po 40stce madrzeją, o ile nie trafi ich kryzys wieku średniego

Gość Skoro wg Ciebie 2 tys. to taka
niesamowita fucha to chłopak dobrze mysli. Samochód jeszcze trzeba utrzymać. Taki za 2tys. to będzie jakis stary grat, wymagjący pewnie co chwile naprawy. A jeszcze paliwo, ubezpieczenie. I za coo to wszystko? Za kolejne euro?:O czy rodzice mają wszystko fundować? Chłopak całkiem rozsądnie mysli

Gość ciepłym moczek
Skoro wg Ciebie 2 tys. to taka popieram

Gość szpaggat
kupujac auto za 2k w przeciagu roku wlozysz a niego nastepne 5k plus paliwo...