Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość O imprezowiczkach będzie

Jakich facetów lubią studentki klubowiczki?

Polecane posty

Gość O imprezowiczkach będzie

Wiadomo, że większość młodych chłopaków marzy właśnie o studentkach klubowiczkach. Kujonki i szare myszki nie są na topie, podobnie jak absolwentki zawodówek opalone na solarium. Chodzi mi o modne, atrakcyjne, elokwentne, potrafiące się wysławiać studentki lubiące chodzić do klubów. Nie żadne tandeciary opalone na solarium, które chodzą w dresowych spodniach. Jakich chłopaków właśnie te powabne klubowe studentki lubią?

Gość Ania - girl drania
Takich jak Cristiano Ronaldo :) Mówi Ci to coś? :P

Mój typ: facet w eleganckiej koszulki lekko rozpiętej na piersiach, jakaś marynarka (raczej nie czarna), dobre perfumy (nie za ciężkie), lekki zarost, buty-mokasyny, włosy: http://www.google.com/imgres?q=hairstyle+for+man&um=1&hl=pl&client=firefox-a&rls=org.mozilla:pl:official&biw=1024&bih=509&tbm=isch&tbnid=mDdClJlvx4uFRM:&imgrefurl=http://hairstyles02.blogspot.com/&docid=SvHswjh_NKyr4M&imgurl=http://4.bp.blogspot.com/-E9GyeRMpK9I/TX_Am7DD5WI/AAAAAAAAAEc/WUPxep0kVPY/s1600/Men-Latest-Cool-Short-Spikey-Hairstyles322.jpg&w=329&h=438&ei=xQ7aT8X7L4Oi0QW1t_ywBA&zoom=1&iact=hc&vpx=719&vpy=4&dur=710&hovh=259&hovw=195&tx=132&ty=63&sig=110802655329207661523&page=1&tbnh=152&tbnw=107&start=0&ndsp=13&ved=1t:429,r:11,s:0,i:103, ogólnie wygląd na luzie ale z klasą :) Ładne, czyste buty.

Gość a to nie jest tak
ze takie wola bogatych biznemesnow?

Gość Ona_nistka
Zęby żeby mył. Petów nie palił.

Gość One raczej preferuja
Uklady sponsorowane ;)

Gość nie kazda studentka
chce miec sponsora

takich którzy umieją porozmawiać, wiedzą jak zatańczyć żeby mi się to podobało i nie ciągną mnie do wc żeby mnie przelecieć

Gość ciekawe ile z was to takie
klubowiczki a ile szare mysze

Gość ciekawe ile z was to takie
poza tym studentki klubowiczki raczej lubia przygodny seks

raczej lubią... tak nie pisze facet który to wie lub tego nie wie.... Więc na rzadną fajną imprezową studentkę napewno nie zapolujesz....

Gość Reflekton
Hmm facetów z klasą Znających maniery dżentelmenów Takich co to po wyjściu z klubu nie chwalą się wszystkim kolegą Swoimi podbojami :) Kobiety trzeba traktować wyjątkowo ,bo to wyjątkowe istoty.... Dużo tak można pisać :) Lubię rozmawiać z kobietami bo nie mówią ciągle o samochodach Pieniądzach i zaliczonych laskach ,jak większość nas facetów:(

Gość takich z ktorymi moga
uprawiac przygodny seks

Gość lordxxxx
A niekiedy te szare myszki i kujonki sa demonami sexu . Tylko sa niesmiale i zakompleksione ale jak moga facetowi zaufac to sa niesamowite I co najwazniejsze nie spia co noc z innym ,,!!!!!!

Gość ale na co ci kujonka
jak mozna miec atrakcyjna klubowa laske?