Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rt5hyu54seuhj

Wszystkie dziewczyny są beznadziejne i mam już dość waszej mentalności

Polecane posty

Gość gość
Wybierasz ze swojej ligi, swojego środowiska, więc na więcej nie licz.

Gość gość
Dziewczyny to materialistki

Gość gość
Ze swojej ligi powiadasz? A brales dzis rano tabletki? Chyba nie, bo z***biscie ambitny gownokomentarz napisales. Wysil sie troche bardziej, co masz na mysli i na jakiej podstawie mnie oceniasz. Napisalem o innych babach, a nie o sobie wiec rozumiem, ze masz czarodziejska kule:)

Gość gość
Nie wszystkie sa beznadziejne i nie kazda oglada wideo blogi. Ja np. nie nadazam za tym i na fejsie tez nie siedze. Ale ja 25latka i bez zwiazkow na koncie, bo wole najpierw kogos dobrze poznac i nie spieszy mi sie do seksu. Moze jestem beznadziejna, ale w inny sposob, po prostu nudziara. Wolalabym,zeby relacja rozwijala sie np. od przyjazni, a to nie tak dziala, z lapami na drugim spotkaniu, to standard jakis chyba, wiec uciekam. Takze tez moge powiedziec, ze faceci beznadziejni, ale wcale tak nie twierdze, jeszcze mam nadzieje, ze sa jacys ktorzy chca czegos wyjatkowego a nie byle co. W ogole sama nie wiem, czy duze doswiadczenie w relacjach jest takie dobre bo przy rozstaniach w niezgodzie moze wlasnie wyrobic sie taka frustracja i nie jest to pociagajace dla potencjalnego partnera.

Gość gość
co do posiadania nowych rzeczy to tez nie kazda, ja mam gdzies jakeis nowe smartfony, tablety, samochody, a o tym wielu facetow lubi nawijac zeby zaimponowac, ja mam funkcjonalny telefon ale nie najnowszy i nie jara mnie analizowanie bajerow, zasypiam przy tym, o czyms nieraz trzeba gadac to gada sie o przedmiotach i tyle..