Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Oluś225

POMOCY!!!

Polecane posty

Gość Oluś225

Witam. Mam takie pytanie. Jestem dziewicą. Podczas pieszczot z moim chłopakiem doszło do wytrysku. Trochę wylało się w okolicach mojego krocza, miałam umoczone od tego majtki, ale miałam okres i podpaskę przy tym. Nie doszło do seksu. Czy jej szansa na zapłodnienie? Strasznie się boję, proszę o pomoc.

1) dziewicą już nie jesteś bo odbyłaś jakiś stosunek seksualny (wspólna masturbacja) 2) nie jesteś w ciąży 3) nie jesteś gotowa na takie zabawy skoro zadajesz takie pytania bo widać mało wiesz o swoim ciele

Gość feelek
W ciąży nie jesteś jeżeli miałaś okres. A ile masz lat ?

Gość Oluś225
20

Gość feelek
Spotkałem się już kiedyś z kobietą nawet starszą od ciebie, która nie wiedziała kiedy można zajść w ciążę. Powinnaś się tego dowiedzieć, wtedy można w miarę bezpiecznie poszaleć.

Gość Oluś225
A jak myslisz? Gdybym nie miała okresu to byłaby możliwość zajscia? Bo raczej nic do pochwy się wtedy nie dostało.

Gość czemu nie zagadasz do sprzedaj
Ależ oczywiście, że podczas okresu można zajść w ciążę, nie piszcie, jak nie wiecie... :O Wtedy, jak jest stosunek podczas okresu, a nie sperma na majtkach... :O

Gość feelek
Plemniki to doskonałe pływaki, jeżeli byś miała mokrą pipkę to wystarczy kapka spermy zmieszanej z twoim śluzem. Plemniki giną gdy mają sucho, albo gdy zmarzną. W okresie miesiączkowania po prostu jesteś niepłodna. Żeby ustalić twój kalędażyk musiałbym wiedzieć ile dni trwa twój cykl i mieć wykres temperatury mierzonej oczywiście w pipce.

Gość Oluś225
Ok dzięki za pomoc :*

Gość Reflekton
Stosując kalendarzyk Masz sporą szansę na ciążę bo ten sposób wymaga dużej dyscypliny W czasie okresu można zajść w ciążę jak już ktoś Wspominał Z twojego opisu wynika że masz niewika szansę na Ciążę Radzę byś na przyszłość siegla po mądrą książkę Poczytala o antykoncepcji A potem żądają sobie pytanie czy jesteś gotowa na dorosłe życie ....